LED lamp + Bluetooth Speaker box waterproof met USB/MicroSD/AUX

Nieuw

Deze LED Bluetooth speaker is multifunctioneel. Niet alleen is het een Bluetooth speaker maar ook een 150 luens LED lamp en een power bank! De speaker kan door de ingebouwde batterij met hoge capacitiet meer dan 1 uur muziek afspelen.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

49,95 €

Datasheet

Breedte9,5cm
Hoogte19,5cm
Diepte9,5cm
Beschikbare kleurengroen, blauw
Gewicht0,435g
Batterijduur15+ uur
BluetoothJa
Vermogen2x 1-W
Batterij4600 mAh
WaterproofNee
Draadloos bereikca 10m
Aansluitingen (input)Bluetooth, USB, MicroSD, AUX
AccessoiresMicro-USB lader, AUX kabel

Meer informatie

Deze speaker heeft vele verschillende functies. Het is een lamp, speaker en power bank. De speaker kan met apparaten verbonden worden via Bluetooth, USB, MicroSD en AUX aansluiting. Vervolgens kan er voor meer dan 15 uur aan muziek afgespeeld worden voordat de batterij leeg is. 
De lamp is opgebouwd uit 8 led lichtjes die samen zorgen voor een lichtopbrengst van 150 lumen. Hierdoor is de lamp fel genoeg om bij te schijnen en geeft het een leuk effect tijdens het luisteren van muziek. Als alleen de lamp gebruikt wordt kan deze meer dan 20 uur meegaan, ook nog eens de ideale zaklamp dus.
Daarnaast heeft deze speaker een batterij met zeer hoge capaciteit waardoor het ook mogelijk is om deze als powerbank te gebruiken. De meeste telefoons en tablets zijn er meerdere malen mee op te laden. Aansluiten kan eenvoudig via de USB poort aan de achterkant.

Ook voor buiten is de speaker ideaal, deze is namelijk IPx4 waterproof. Hierdoor is de speaker bijvoorbeeld gewoon te gebruiken in regen. Alle ingangen zijn dan ook met klepjes afgedicht.

Product Reviews

LED lamp + Bluetooth Speaker box waterproof met USB/MicroSD/AUX - 0 Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!