Winkelwagen

Deurbel met camera kopen

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.

✔ Snelle verzending
✔ Goede service
✔ Niet goed? Geld terug!

Als u een deurbel met een camera wilt kopen, doet u dat natuurlijk bij Afinjo uit Tilburg. U vindt in ons uitgebreide assortiment diverse (draadloze) deurbellen die u direct voorzien van beelden van uw bezoekers. Zo weet u direct wie er voor uw deur staat! Profiteer van deze scherp geprijsde artikelen en beveilig uw huis met deze slimme technologie.

   

Benieuwd naar onze producten?

Een deurbel met een camera kopen voor extra veiligheid bij u thuis

Er zijn verschillende opties als u besluit een deurbel met een camera te kopen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een model met een video intercom. Daarnaast vindt u bij ons deurbellen met uitsluitend een intercom. Hiermee heeft u de mogelijkheid om uw bezoekers te woord te staan, nog voordat u de deur voor hen opendoet. U hoeft de batterijen van uw deurbel met een camera zelden te vervangen; deze gaan over het algemeen maandenlang mee. Daarbij vindt u bij diverse modellen uit onze webshop ook een bewegingssensor. Hierdoor krijgt u ook informatie over de bezoeker wanneer deze niet bij u aanbelt. Zo creëert u extra veiligheid rondom uw huis.

  

 

Bestel vandaag nog een innovatieve deurbel

Zou u graag een innovatieve deurbel met een camera willen kopen voor uw woning? Bestel deze dan vandaag nog en profiteer van een snelle levertijd. Twijfelt u over welk model het beste bij u past en aan al uw wensen voldoet? Neem dan gerust even contact met ons op en bel naar 013-808 02 12 voor meer informatie.

Contacteer ons

optioneel
Neem contact met ons op via bovenstaand contactformulier of kom langs op ons kantoor in Tilburg, dan bespreken we uw nieuwe project

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.