Winkelwagen

Xiaomi walkingpad

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.

✔ Snelle verzending
✔ Goede service
✔ Niet goed? Geld terug!

Thuis in vorm komen was nog nooit zo gemakkelijk als nu met de Xiaomi Kingsmith walkingpad van. Heeft u weinig tijd om naar de sportschool te gaan en bent u op zoek naar een praktische oplossing? Kies er dan voor om de Kingsmith walkingpad van Xiaomi aan te schaffen en train voortaan waar en wanneer u maar wilt. Deze loopband van Xiaomi kunt u gemakkelijk in de webshop van Afinjo uit Tilburg bestellen. 

   

Benieuwd naar onze producten?

U sport waar en wanneer u maar wilt met de Xiaomi Kingsmith walkingpad

Wanneer u ervoor kiest om deze loopband van Xiaomi te bestellen, heeft u niet langer een excuus om niet te sporten. U klapt de Xiaomi Kingsmith gemakkelijk in en uit waardoor u deze overal op kunt bergen. Met deze opvouwbare loopband bespaart u dus veel ruimte in uw huis. Andere hardloopbanden nemen direct een halve kamer in beslag en zijn zwaar, waardoor u ze lastig verplaatst. Daarbij ontvangt u een duurzaam product wanneer u besluit een loopband van Xiaomi te bestellen. Maakt u zich geen zorgen over de schokken die de Xiaomi Kingsmith walkingpad op dient te vangen tijdens het hardlopen; hij kan gemakkelijk tot 90 kilo aan gewicht dragen. Gebruik de pad tijdens het werken of neem hem gewoon mee op vakantie! 

 

 

De vele opties van deze praktische loopband

Bent u een fanatiek hardloper of wilt u juist beginnen met wat vaker te wandelen om in vorm te komen? Voor beide sportstijlen kunt u de loopband van Xiaomi bestellen in onze webshop. De Xiaomi Kingsmith walkingpad kan namelijk ingesteld worden op snelheden van 0,5 tot maximaal 6 kilometer per uur. Deze snelheid stelt u zelf in met de bijgeleverde afstandsbediening of de bijbehorende app. Wilt u uw prestaties precies bijhouden? Bestel dan ook een Xiaomi-band om meer inzicht te krijgen in uw sportactiviteiten. Kies bijvoorbeeld voor de Xiaomi Amazfit GTS om met uw Xiaomi Kingsmith walkingpad te combineren.

 

 

Profiteer van onze snelle levertijd

Wilt u een loopband van Xiaomi bestellen en aan de slag gaan met wandelen bij u thuis? Doe dit dan vandaag nog en bestel uw Xiaomi Kingsmith walkingpad voor 17.00 uur. U ontvangt uw product dan morgen al bij u thuis! Heeft u vragen over dit product of het bestelproces? Neem dan vooral contact met ons op en bel naar 013-808 02 12 voor meer informatie over het bestellen van een loopband van Xiaomi.

Contacteer ons

optioneel
Neem contact met ons op via bovenstaand contactformulier of kom langs op ons kantoor in Tilburg, dan bespreken we uw nieuwe project

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.