Winkelwagen

Hardloopbanden

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.

✔ Snelle verzending
✔ Goede service
✔ Niet goed? Geld terug!

In onze collectie hardloopbanden vindt u een handige, opvouwbare hardloopband die u gemakkelijk online kunt bestellen. Waarom zou u deze hardloopband kopen? U kunt hiermee altijd en overal sporten. Klapt de opvouwbare hardloopband in wanneer u deze niet nodig heeft en schuif deze bijvoorbeeld onder een kast of onder uw bed. Het is daarom een goede investering om een hardloopband bij Afinjo uit Tilburg te bestellen.

   

Benieuwd naar onze producten?

Deze hardloopbanden zijn gemakkelijk te koppelen aan fitnessaccessoires

U kunt bij ons diverse hardloopbanden kopen waardoor er altijd een hardloopband tussen ons aanbod zit die aan al uw wensen voldoet. Kies bijvoorbeeld voor de Xiaomi Kingsmith walkingpad als u fan bent van dit innovatieve merk. U hoeft voor het gebruik van deze hardloopband geen speciale apps te kopen. U koppelt de band aan de algemene app van Xiaomi die u ook gebruikt voor uw activity tracker horloge. Zo houdt u gemakkelijk uw prestaties bij en stelt u in hoe hard u wilt lopen op de hardloopbanden. De hardloopband die u bij ons kunt bestellen, kan gemakkelijk een gewicht van tot wel 90 kilo aan.

 

 

Het gemak van een opvouwbare hardloopband

Wanneer u ervoor kiest om deze praktische hardloopband te bestellen, hoeft u geen abonnement voor de sportschool te kopen. Voortaan sport u waar en wanneer u maar wilt. Klap de opvouwbare hardloopband uit onder uw bureau om lopend te werken. Gaat u op vakantie, maar wilt u wel aan uw gezondheid werken? U vouwt deze hardloopbanden gemakkelijk op waardoor ze in elke auto passen. Wilt u de opvouwbare loopband gebruiken om wat gewicht te verliezen? Combineer uw bestelling dan met een Xiaomi-weegschaal om meer inzicht te krijgen in uw resultaten.

 

 

Neem contact met ons bij vragen over dit product

Zou u deze opvouwbare hardloopband willen bestellen of overweegt u om een van onze fitnessaccessoires te kopen in de webshop? Doe dit dan vandaag nog en plaats uw bestelling voor 17.00 uur om de producten morgen al in huis te hebben. Voor vragen over het bestelproces en onze hardloopbanden neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 013-808 02 12.

Contacteer ons

optioneel
Neem contact met ons op via bovenstaand contactformulier of kom langs op ons kantoor in Tilburg, dan bespreken we uw nieuwe project

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.