Mini Laser Stage Lighting Disco Licht

Nieuw

Deze mini laser is muziekgestuurd en beschikt over stroboscoop effecten wat erg leuke lichteffecten geeft waardoor dit het middelpunt is van elk feestje. Door het formaat makkelijk mee te nemen en te plaatsen. Deze disco laser beschikt over een groene en rode laser straal.

Meer details

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

24,95 €

-2,00 €

26,95 €

Datasheet

Breedte9,2cm
Hoogte5cm (excl. tripod)
Diepte12cm
Beschikbare kleurenBlauw, Zwart
Gewicht240 gram (excl. tripod)
Lengte snoerca. 1m
Golflengte rode laser 650nm, vermogen: 100mW
Golflengte groene laser 532nm, vermogen: 50mW
Hoogte tripod (ingeklapt)ca. 12 cm
GeluidsgestuurdJa
Outputvermogen5mw - 50mw
LaserklasseIIIB
Stroboscoop functieJa
Ingebouwde microfoonJa

Meer informatie

Mini laser stage lighting met rode en groene laser. De laser beschikt ondere andere over een ingebouwde microfoon waardoor deze optioneel op muziek reageert. Dit is eenvoudig aan en uit te zetten aan de achterzijde van het apparaat. Daarnaast is er een stroboscoop functie welke de laser in een vast patroon laat knipperen. Ook is de snelheid van de motor aan te passen. Hierdoor kunnen de laserstralen sneller bewegen of juist langzamer. Door al deze funcites is dit veelzijdige apparaatje geschikt voor ieder feestje. Deze lasers zijn op dit moment zeer populair op allerlei feestjes, op een goedkope manier heb je een erg leuke lichtshow.

Deze laser kan verschillende patronen weergeven, zo wordt er bijvoorbeeld afgewisseld met snelle en minder snelle beweging en bewegen de puntjes in verschillende richtingen. Daarnaast zal de laser ook knipperen op de muziek als de muziekgestuurde functie is ingeschakeld. De bewegingen van de laser zijn in dit geval op de beat van de muziek. Op deze manier kun je op een betrekkelijk eenvoudige manier een leuke lichtshow neerzetten. Deze laser is zowel met zwarte als blauwe behuizing verkrijgbaar.

Met de bijgeleverde tripod is de laser makkelijk te plaatsen. Daarnaast is er aan de onderkant een 1/4 schroefdraad aangebracht waardoor deze naast de tripod ook op andere accessoires kan worden bevestigd. Ook is een beugel aanwezig waarmee de laser op bijvoorbeeld een lichtinstalatie geplaatst kan worden (zie ook de foto's). Onderstaande video geeft een goede indruk van het lichteffect van deze laser.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product Reviews

Mini Laser Stage Lighting Disco Licht - 9 Reviews
Totaal score
4.3
  • 556%
  • 433%
  • 30%
  • 211%
  • 10%
refresh Laad meer