Xiaomi Roborock S50 | Robotstofzuiger met dweilfunctie

Nieuw

Geef het vuile werk uit handen aan de Roborock S50 van Xiaomi. Deze robotstofzuiger heeft in no-time jouw huis weer helemaal schoon. Naast de stofzuig-functie kan deze robot ook dweilen. En door de geintegreerde laser-radar brengt e robot eenvoudig alle kamers in huis in beeld. Samen met de bumpers zorgt dit er voor dat de robot nergens tegenaan stoot.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

457,95 €

-10,00 €

467,95 €

Datasheet

Breedte35cm
Hoogte9,6cm
Diepte35cm
Beschikbare kleurenWit
Gewicht3kg
BluetoothJa

Meer informatie

De Roborock S50 is een van de meest geavanceerde stofzuigrobots. Doordat deze via de laser-radar de hele ruimte in kaart brengt kan deze een efficient schoonmaakpatroon identificeren. Daarnaast is het erg makkelijk om in de app aan te geven welke delen van een ruimte wel, of juist niet schoongemaakt moeten worden. Doordat de S50 ook over een dweilfunctie beschikt, wordt de vloer nog schoner achtergelaten.

Enkele functies uitgelicht:

- Sensoren

Door de LDS sensor wordt voorkomen dat de robot vast komt te zitten tegen een muur of onder een bank of kastje. Daarnaast beschikt de S50 ook over een valsensor zodat deze niet van de trap af kan vallen.

- Obstakels

Ligt er eern drempel tussen de ruimtes, of een kabelgoot op de grond. Dat is geen probleem voor de Roborock S50, obstakels tot 2cm zal de robot moeiteloos achter zich laten.

- Intelligente zuigkrachtregelaar

Deze stofzuigrobot is voorzien van een intelligente regelaar die de zuigkracht kan aanpassen. Dit is erg handig wanner de robot een vloerkleed tegenkomt. De zuigkracht zal automatisch verlaagd worden zodat het kleed efficienter wordt schoongemaakt en de robot zichzelf niet vastzuigt. Zodra de robot merkt dat deze weer op de vloer is zal de zuigkracht weer toenemen. Ideaal voor huizen met tapijt of een vloerkleed!

- Herbruikbare filter

De luchtfilter die in de Roborock gebruikt wordt kan worden afgewassen en opnieuw worden gebruikt. Door dit proces blijft nog 95% van de originele filterkwaliteit behouden, ideaal dus en het is niet nodig om regelmatig nieuwe filters te kopen. Aangeraden wordt om de filter wekelijks te wassen.

- De app

Met de app is eenvoudig te zien hoe ver de robot is met schoonmaken en wel oppervlak nog gedaan moet worden. Daarnaast is eenvoudig in te stellen wat wel en niet schoongemaakt moet worden en is in te stellen met welke regelmaat de stofzuiger aan de slag moet. Ook is het erg eenvoudig om een update voor de Roborock uit te voeren via de app. 

- Opladen

De Roborock S50 weet waar het oplaadstation staat en kan zelfstandig de weg terug vinden. Indien de lading lager dan 20% is, dan zal deze teruggaan naar het laadstation. Zodra de lading weer meer dan 80% is zal deze zijn weg weer vervolgen.

Product Reviews

Xiaomi Roborock S50 | Robotstofzuiger met dweilfunctie - 2 Reviews
Totaal score
5.0
 • 5100%
 • 40%
 • 30%
 • 20%
 • 10%
 • JB
  JB
  Joris Both
  11 Jun 2020
  Ik raad dit aan!
  Product aangeschaft
  Na veel onderzoek deze Xiaomi aangeschaft. Al hoewel hij minder bekend is en niet overal leverbaar, is dit veruit de beste in zijn klasse.Door zijn gebruik van Lidar weet de stofzuiger na 1 ronde hoe de kamer(s) in elkaar zitten en gaat hij heel secuur te werk. Niet kris kras door de kamer, maar netjes in banen zodat hij alles mee pakt. Je kan tevens in de app aangeven waar wij niet moet komen.De zuigkracht is ook vele malen beter dan zijn directe tegenstanders. Hij heeft ook een dweil functie, maar deze heb ik nog niet geprobeerd.
 • Tu
  Tu
  Tom u.
  18 Jan 2019
  Heel erg goed