In prijs verlaagd! Xiaomi Roborock S50 | Robotstofzuiger met dweilfunctie Bekijk groter

Xiaomi Roborock S55 | Robotstofzuiger met dweilfunctie - Zwart

Nieuw

Geef het vuile werk uit handen aan de Roborock S55 van Xiaomi. Deze stijlvolle robotstofzuiger heeft in no-time jouw huis weer helemaal schoon. Naast de stofzuig-functie kan deze robot ook dweilen. En door de geintegreerde laser-radar brengt e robot eenvoudig alle kamers in huis in beeld. Samen met de bumpers zorgt dit er voor dat de robot nergens tegenaan stoot.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

479,95 €

-10,00 €

489,95 €

Datasheet

Hoogte9,6cm
Breedte35cm
Diepte35cm
Beschikbare kleurenZwart
Gewicht3kg
BluetoothJa

Meer informatie

De Roborock S55 is een van de meest geavanceerde stofzuigrobots. Doordat deze via de laser-radar de hele ruimte in kaart brengt kan deze een efficient schoonmaakpatroon identificeren. Daarnaast is het erg makkelijk om in de app aan te geven welke delen van een ruimte wel, of juist niet schoongemaakt moeten worden. Doordat de S55 ook over een dweilfunctie beschikt, wordt de vloer nog schoner achtergelaten.

Enkele functies uitgelicht:

- Sensoren

Door de LDS sensor wordt voorkomen dat de robot vast komt te zitten tegen een muur of onder een bank of kastje. Daarnaast beschikt de S55 ook over een valsensor zodat deze niet van de trap af kan vallen.

- Obstakels

Ligt er eern drempel tussen de ruimtes, of een kabelgoot op de grond. Dat is geen probleem voor de Roborock S55, obstakels tot 2cm zal de robot moeiteloos achter zich laten.

- Intelligente zuigkrachtregelaar

Deze stofzuigrobot is voorzien van een intelligente regelaar die de zuigkracht kan aanpassen. Dit is erg handig wanner de robot een vloerkleed tegenkomt. De zuigkracht zal automatisch verlaagd worden zodat het kleed efficienter wordt schoongemaakt en de robot zichzelf niet vastzuigt. Zodra de robot merkt dat deze weer op de vloer is zal de zuigkracht weer toenemen. Ideaal voor huizen met tapijt of een vloerkleed!

- Herbruikbare filter

De luchtfilter die in de Roborock gebruikt wordt kan worden afgewassen en opnieuw worden gebruikt. Door dit proces blijft nog 95% van de originele filterkwaliteit behouden, ideaal dus en het is niet nodig om regelmatig nieuwe filters te kopen. Aangeraden wordt om de filter wekelijks te wassen.

- De app

Met de app is eenvoudig te zien hoe ver de robot is met schoonmaken en wel oppervlak nog gedaan moet worden. Daarnaast is eenvoudig in te stellen wat wel en niet schoongemaakt moet worden en is in te stellen met welke regelmaat de stofzuiger aan de slag moet. Ook is het erg eenvoudig om een update voor de Roborock uit te voeren via de app. 

- Opladen

De Roborock S55 weet waar het oplaadstation staat en kan zelfstandig de weg terug vinden. Indien de lading lager dan 20% is, dan zal deze teruggaan naar het laadstation. Zodra de lading weer meer dan 80% is zal deze zijn weg weer vervolgen.

Product Reviews

Xiaomi Roborock S55 | Robotstofzuiger met dweilfunctie - Zwart - 0 Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!