Adatta Microwear H1 Android Smartwatch met 3G sim | IP68 Waterproof | GPS

0
reviews

Plaats Review

Nieuw

De Adatta Microwear H1 is een zeer complete Android smartwatch met onder andere 3G functionaliteit om ook zonder telefoon een gesprek te kunnen voeren. Daarnaat heeft dit horloge toegang tot Google Play om apps te kunnen downloaden.

Meer details

Geleverd binnen 3-5 werkdagen

139,95 €

Meer informatie

Een smartwatch zo compleet als de H1 is in deze prijsklasse niet snel te vinden. Door het Android besturingssysteem en de mogelijkheid om een simkaart in de smartwatch te doen biedt de H1 oneindige mogelijkheden.

Een van de hoofdfunctionaliteiten van de H1 is de mogelijkheid om activiteiten te tracken. De H1 zal het aantal stappen, afstand en verbrande calorieën automatisch bijhouden. Swipe omhoog om deze gegevens te zien. Ook is het mogelijk om specifieke trainingen te tracken. Denk hierbij aan aanfietsen of hardlopen, maar ook voor een marathon is een speciale functie ingebouwd. Swipe naar links om een workout te kiezen.

Via de app zijn ook alle geregistreerde gegevens zichtbaar. De app is verkrijgbaar voor zowel Apple (iOS, App Store) als Android (Google Play). De batterij gaat tot 5 dagen mee met matig gebruik. Als er meer gebruik wordt gemaakt van 3G internet, WiFi en apps zal de batterijduur overigens een stuk minder zijn.

Android smartwatch

Het krachtigste aan deze smartwatch is dat deze op Android FunOS draait. Hierdoor is er ook toegang tot Google Play. Swipe naar rechts om deze functionaliteiten te benutten. Hier is bijvoorbeeld ook de camera te vinden, die aan de zijkant van het horloge is geplaatst.

Google Play apps downloaden op smartwatch

Via de Google Play App store kunnen eenvoudig apps worden gedownload op het horloge. Denk bijvoorbeeld aan Google Maps (voorgeinstalleerd), Nu.nl, of Whatsapp. Maar ook direct op je pols video's afspelen in de NPO app is een mogelijkheid. Let er hierbij op dat dit erg veel batterij gebruikt. 

Typen kan overigens direct op het horloge, en werkt zeer simpel ookal is het scherm zeer klein. Voor wie hier echter meer moeite mee heeft is het mogelijk om de tekst in te voeren via de app "Funfit".

Bellen met de H1 smartwatch

Doordat er een simkaart (nano sim) in dit horloge kan worden geplaatst is het ook mogelijk om telefoongesprekken te voeren, SMS'jes te sturen of om 3G mobiel internet te gebruiken. Bellen kan vanaf de smartwatch via een nummerkiezer, of via de contacten op jouw telefoon die eenvoudig gesynchroniseerd kunnen worden. Er is geen verbindng met een telefoon nodig! Ook oproepen ontvangen kan direct vanaf de smartwatch. Ook oproepen die via een gekoppelde telefoon binnenkomen kunnen worden opgenomen.

Product Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!