Liectroux C30B Robotstofzuiger

Nieuw

Een tijdrovend klusje geeft u nu volledig uit handen. De C30B is een robotstofzuiger die naast het zuigen van uw huis, ook het oppervlak kan dweilen. Terwijl u plaatsneemt op de bank, of nog even de laatste mailtjes wegwerkt, reinigt de C30B nauwkeurig uw huis. 

Meer details

Geleverd binnen 3-5 werkdagen

229,95 €

Datasheet

Batterijduur100 minuten
Vermogen28 watt
Geschikt voorStofzuigen en Dweilen
Oplaadtijd300 minuten
Inhoud reservoir0,6L
Zuigkracht3000 Pa
DweilenJa

Meer informatie

De efficientie van de veelzijdige C30B robotstofzuiger is zeer hoog door de ingebouwde ESLAM navigatie. Naast de zuigfunctie, met een zuigkracht van 3000Pa, heeft deze robot ook de mogelijkheid om te dweilen. 

De robot beschikt over meerdere borstels voor een optimaal resultaat. De 'Main brush', de borstel onderop de stofzuiger en twee borstels aan de zijkant. Het totaalpakket zorgt voor een effectieve reiniging tot aan hoeken en randen. 

Drempels en tapijten met een hoogte tot 1,5cm zijn geen obstakel voor de stofzuiger. Daarnaast kan hij onder ieder opbject door van slechts 7,4cm. De stofzuiger komt op plekken die voor een handmatige stofzuiger niet altijd even eenvoudig te bereiken zijn.

Het aansturen van de robotstofzuiger kan onder andere via een Smartphone. Door een app te downloaden is het aansturen en volgen van de stofzuiger mogelijk. Product Reviews

Liectroux C30B Robotstofzuiger - 0 Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!