Smart Band T1 Bekijk groter

Smart Band T1

Nieuw

De aanwezigheid van een sterke processor, een scherp gevoelige sensor en het luxueze uiterlijk, maken de Smart Band T1 een waardevolle accessoire voor om uw pols.

Meer details

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

29,95 €

Datasheet

Gewicht25g
BluetoothJa
Batterij90mAH
Resolutie135*240
MateriaalSilicone, plus milieu vriendelijk materiaal
Geschikt vooriPhone IOS8.4 of hoger, Android 4.4 of hoger

Meer informatie

De aanwezigheid van een sterke processor, een scherp gevoelige sensor en het luxueze uiterlijk, maken de Smart Band T1 een waardevolle accessoire voor om uw pols. Naast de welbekende synchronisatie met SMS, Telefoon, Social apps etc. biedt de Smart Band T1 ook onderstaande functies die bijdragen aan de gebruiksvriendelijkheid. 

Slaap registratie
Gedurende uw nachtrust registreert de Smart Band zaken als de duur van uw nacht, de intensiteit van uw slaap en de kwaliteit. Hierdoor krijgt u inzicht in de kwaliteit van het gehele proces. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om u wakker te laten maken door de Smart Band op een gedegen wijze tijdens uw lichte slaap.

Zuurstofgehalte
Het zuurstofgehalte in uw bloed kan op ieder gewenst moment worden gemonitord. Hierdoor beschikt u over waardevolle informatie betreffende uw gezondheid. 

Temperatuur
Gedurende 24 uur per dag bestaat de mogelijkheid uw lichaamstemperatuur op te nemen. Dit kan middels uw pols of door de Smart Band simpelweg op uw voorhoofd te plaatsen.

Bluetooth Muziek
Na de connectie met uw telefoon gemaakt te hebben, kunt u op ieder gewenst moment muziek luisteren door op het apparaat te tikken. 

USB Opladen
Middels ingebouwde USB oplader kan de Smart Band gemakkelijk worden opgeladen via USB aansluiting.

Product Reviews

Smart Band T1 - 0 Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!