Winkelwagen

Android TV Box

Actieve filters

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Deze krachtige mediaspeler biedt uitstekende prestaties met ondersteuning voor HDMI 4K en 1080p Full HD. Met zijn quad-core Cortex-A7 processor die werkt met een hoofdfrequentie tot 1,5 GHz, kan deze speler 4K 10Bit H.264/h.265 decoderen voor een uitstekende beeldkwaliteit. Deze speler is zeer geschikt om in te zetten voor display-advertising middels AutoPlay.

In onze webshop vindt u de handige Android tv-stick die u gemakkelijk combineert. De MXQ Pro smart tv-box heeft een besturingssysteem van Android en biedt een beeldkwaliteit van 4K. Het is dus een erg krachtig systeem, dat u gebruikt om content af te spelen van populaire apps. Deze eigenschappen, in combinatie met de scherpe prijs, maakt de MXQ Pro smart tv-box met Android en beeldkwaliteit van 4K een ideaal instapmodel. De aanwezigheid van een RK3229-chip zorgt voor 5GHz, waardoor een snelle gegevensoverdracht mogelijk is.

Snelle toegang tot uw apps met de Android tv-stick

Na de succesvolle tv-boxen slaat Xiaomi een andere weg in met de Android tv-stick. Deze sluit u nog gemakkelijker aan op uw tv via de HDMI-ingang. Vervolgens sluit u de stroomadapter aan en volgt u de instructies die op het scherm verschijnen. Download al uw favoriete apps via de Android tv-stick om snel toegang te krijgen tot al uw favoriete series en films op uw eigen tv. U krijgt met de Android tv-stick bijvoorbeeld gemakkelijk toegang tot Netflix en Prime Video, die u bovendien kunt selecteren op de meegeleverde afstandsbediening.

De mogelijkheden van de MXQ Pro tv-box met Android en beeldkwaliteit van 4K

Wilt u liever een klassieke Android smart tv-box? Ook dat is mogelijk! U sluit de MXQ Pro tv-box met een besturingssysteem van Android en een beeldkwaliteit van 4K eenvoudig aan op uw smart-tv, waardoor u toegang krijgt tot het internet. U tovert uw gewone tv hiermee dus eenvoudig en snel om in een smart-tv. Het apparaat stelt u in staat om apps te downloaden uit de Google Play Store, zoals u wellicht kent van een telefoon met een Android-besturingssysteem. Combineer deze eventueel met oortjes met bluetooth om in hoge kwaliteit te luisteren.

Stel uw vragen gerust

Wilt u meer weten over beeld en geluid of twijfelt u of de MXQ Pro smart tv-box met een besturingssysteem van Android en beeldkwaliteit van 4K is wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op in Tilburg door te bellen naar 013-808 02 12 of door ons contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van gedegen advies.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.