Winkelwagen

Android TV Box

Actieve filters

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Deze krachtige mediaspeler biedt uitstekende prestaties met ondersteuning voor HDMI 4K en 1080p Full HD. Met zijn quad-core Cortex-A7 processor die werkt met een hoofdfrequentie tot 1,5 GHz, kan deze speler 4K 10Bit H.264/h.265 decoderen voor een uitstekende beeldkwaliteit. Deze speler is zeer geschikt om in te zetten voor display-advertising middels AutoPlay.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Kent u de veelzijdigheid van een Mi-tv-stick al? Bij Afinjo geloven we in het bieden van innovatieve oplossingen voor uw entertainmentbehoeften. Met deze stick voor de tv verandert uw televisie in een handomdraai in een slim apparaat, waardoor een wereld van multimedia content binnen handbereik ligt.

Bekijk de opvolger: Xiaomi Mi TV Stick 4K

In onze webshop vindt u de handige Android tv-stick die u gemakkelijk combineert. De MXQ Pro smart tv-box heeft een besturingssysteem van Android en biedt een beeldkwaliteit van 4K. Het is dus een erg krachtig systeem, dat u gebruikt om content af te spelen van populaire apps. Deze eigenschappen, in combinatie met de scherpe prijs, maakt de MXQ Pro smart tv-box met Android en beeldkwaliteit van 4K een ideaal instapmodel. De aanwezigheid van een RK3229-chip zorgt voor 5GHz, waardoor een snelle gegevensoverdracht mogelijk is.

Snelle toegang tot uw apps met de Android tv-stick

Na de succesvolle tv-boxen slaat Xiaomi een andere weg in met de Android tv-stick. Deze sluit u nog gemakkelijker aan op uw tv via de HDMI-ingang. Vervolgens sluit u de stroomadapter aan en volgt u de instructies die op het scherm verschijnen. Download al uw favoriete apps via de Android tv-stick om snel toegang te krijgen tot al uw favoriete series en films op uw eigen tv. U krijgt met de Android tv-stick bijvoorbeeld gemakkelijk toegang tot Netflix en Prime Video, die u bovendien kunt selecteren op de meegeleverde afstandsbediening.

De mogelijkheden van de MXQ Pro tv-box met Android en beeldkwaliteit van 4K

Wilt u liever een klassieke Android smart tv-box? Ook dat is mogelijk! U sluit de MXQ Pro tv-box met een besturingssysteem van Android en een beeldkwaliteit van 4K eenvoudig aan op uw smart-tv, waardoor u toegang krijgt tot het internet. U tovert uw gewone tv hiermee dus eenvoudig en snel om in een smart-tv. Het apparaat stelt u in staat om apps te downloaden uit de Google Play Store, zoals u wellicht kent van een telefoon met een Android-besturingssysteem. Combineer deze eventueel met oortjes met bluetooth om in hoge kwaliteit te luisteren.

Stel uw vragen gerust

Wilt u meer weten over beeld en geluid of twijfelt u of de MXQ Pro smart tv-box met een besturingssysteem van Android en beeldkwaliteit van 4K is wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op in Tilburg door te bellen naar 013-808 02 12 of door ons contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van gedegen advies.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.