Mini LED Beamer met /SD/USB/HDMI/VGA/AV 320x240

Nieuw

Deze Mini Beamer heeft een resolutie van 320x240 en biedt aanlsuitmogelijkheden voor USB, SD, HDMI, VGA en AV. Hierdoor kan vrijwel elk apparaat op de beamer worden aangesloten.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

34,95 €

-40,00 €

74,95 €

Datasheet

Hoogte12,7cm
Breedte12,6cm
Diepte5,6cm
Beschikbare kleurenZwart
Gewicht890g
Resolutie320x240
Ondersteunde resolutie1920x1080
TechnologieLCD
LampLED
Helderheid48 lumen
Projectiediagonaal50-200cm
Aansluitingen (input)HDMI, VGA, SD, AV, USB
Ondersteunde videoformatenMPEG1 / MPEG2 / MPEG4 / RM RMVB / H264 / MOV / MJPEG / FLV / VC1 / DivX
Ondersteunde audioformatenMP3 / WMA/ M4A
Ondersteunde fotoformatenJPEG / BMP / PNG
Lengte snoerca. 1,2m

Meer informatie

Met deze beamer kun je eenvoudig de beelden van je favoriete apparaten weergeven. Je sluit gemakkelijk je laptop/computer, gameconsole, telefoon, USB-stick etc aan. De beelden kunnen weergegeven worden tot een grootte van ca. 200cm diameter.

Deze beamer is vooral geschikt voor foto's, films en gaming. Let op!: De beamer is niet geschikt voor het geven van presentaties. Deze beamer heeft een lage resolutie waardoor de projectie niet al te groot kan zijn, hierbij worden de pixels namelijk erg duidelijk. Er wordt aangeraden om de grootte van de projectie op 100cm diagonaal te houden voor het beste effect. Hiernaast is het nodig om de ruimte waarin de beamer gebruikt wordt te kunnen verduisteren. De projectie van de beamer zal in een lichte ruimte niet zichtbaar zijn aangezien de beamer over een lamp met slecht 48 lumens beschikt

De beamer is compatible met HD, dit houdt in dat beelden in HD kwalitiet teruggeschaald worden naar de standaard resolutie van de beamer (320x240). Hierdoor is het toch mogleijk om HD beelden te bekijken, al is dit niet meer in HD kwaliteit.

De beamer kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het aansluiten van een PlayStation of XBOX om zo op een goedkope manier op een groot scherm te kunnen spelen. Het aansluiten van een gameconsole gaat via de HDMI ingang. 

Daarnaast sluit je ook eenvoudig een computer, laptop of harde schijf aan om foto's, videos en films te vertonen.

Door het kleine formaat is deze beamer eenvoudig mee te nemen. Hierdoor is deze bijvoorbeeld ideaal voor op reis of in ruimtes waar weinig ruimte is voor het plaatsen van de beamer.

Hieronder ziet u een korte demonstratie van de beamer