Vidlok W77 Full HD 1080P Webcam - Plug&Playg

Nieuw

Wil jij een goede webcam voor je laptop of computer om met goede kwaliteit andere te kunnen videobellen? Vidlok W77 Full HD 1080P Webcam. Deze heeft een 1080p Full HD resolutie wat zorgt  voor een zeer scherpe kwaliteit tijdens het bellen . De camera is eenvoudig te gebruiken in combinatie met alle video-conference apps als Zoom, Google Meet, Discord, Google Hangouts, Skype en Microsoft Teams.

Meer details

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

24,95 €

Datasheet

Hoogte120 mm
Breedte71 mm
Diepte35 mm
Beschikbare kleurenZwart
Gewicht138g
BluetoothNee
BatterijUSB Direct Power DC 5V
WaterproofNee
Resolutie1920x1080 (Full HD)
Aansluitingen (input)USB
Lens3.6mm
Ingebouwde microfoonJa
Ingebouwde luidsprekerNee
TypenummerCMSXJ22C

Meer informatie

Deze webcam is Plug&Play en direct klaar voor gebruik. Het is dan ook niet nodig om aparte software te installeren. Doordat de webcam ook over een ingebouwde microfoon beschikt, is ook spreken via de webcam een mogelijheid. De microfoon is speciaal ontwikkeld voor gebruik in videomeetings, livestreams en videoconferenties.

Het is slechts een kwestie van de camera via de USB-kabel aan te sluiten en deze is direct klaar voor gebruik. De computer of laptop zal meteen herkennen dat het een camera is met ingebouwde microfoon. De camera is zowel op Windows, Mac, Chromebook en Linux te gebruiken. De camera kan worden neergezet op een bureau of bovenop een scherm geklikt worden. Vervolgens is de camera eenvoudig in de juiste positie te draaien, zowel naar boven als beneden.

Product Reviews

Vidlok W77 Full HD 1080P Webcam - Plug&Playg - 0 Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!