AFINTEK LED beamer 720p HD met HDMI/USB/VGA (1280x800)

Nieuw

Deze beamer heeft een resolutie van 1280x800 waardoor de projectie in HD kwaliteit weergegeven kan worden. Deze beamer beschikt over een lamp met een lichtopbrengst van 3000 lumen en kan een beeld projecteren met een diameter tot meer dan 6 meter.

Meer details

Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!

239,00 €

-40,00 €

279,00 €

Datasheet

Breedte32 cm
Hoogte11,5 cm
Diepte25,5 cm
Beschikbare kleurenZwart, wit
Gewicht3,6 kg
Resolutie1280x800 (WXGA)
Ondersteunde resolutie1920x1080
TechnologieTFT LCD
Lamp150W LED (tot 50.000 branduren)
Helderheid3000 lumens
Projectiediagonaal75 - 660 cm
Aansluitingen (input)2*HDMI, 2*USB, VGA (PC), YPbPr, Composite A/V, Audio out(L/R), Analoge TV
Ingebouwde luidsprekerJa
Keystone correctieJa, 20º

Meer informatie

Door de HD resolutie projecteert deze beamer zeer scherpe beelden op een muur of projectiescherm. Voor het beste resultaat is een projectiescherm aan te raden aangezien dit een mooi en egaal wit oppervlak is. Daarnaast reflecteert een projectiescherm meer licht waardoor de projectie duidelijker is. De beamer beschikt over vele aansluitmogelijkheden waaronder TV, HDMI en USB. Door de ingeboude TV tuner is het erg makkelijk om via een COAX kabel TV signalen te ontvangen via de beamer. Deze is vervolgens met de afstandsbediening op eenzelfde manier te geruiken als een "gewone" televisie. Het is ook mogelijk om digitale TV te kijken via deze beamer, hiervoor kan de decoder (het tv-kastje) aangesloten worden via HDMI.

De resolutie waarin deze beamer projecteert is 1280x800 (WXGA). Dit is een van de meest gangbare resoluties voor beamers. Hierdoor is het mogelijk om beelden weer te geven in 720p HD kwaliteit. Door de sterke LED lamp van 150 watt die in deze beamer is ingebouwd produceert deze een lichtopbrengst van 3000 lumen. Hierdoor is het mogelijk om deze beamer ook te gebruiken in ruimtes die niet volledig donker gemaakt kunnen worden. Ook resulteert dit in fellere beelden waarin kleuren beter te onderscheiden zijn. De beamer ondersteund ook Full HD (1080p) beelden, deze worden automatisch teruggeschaald naar 720p. Het beste projectieresultaat wordt verkregen in een verduisterde ruimte en door gebruik te maken van een projectiescherm.

Tip: wilt u een beamer gebruiken in een ruimte met veel daglicht? Overweeg dan eens onze beamer met 5500 lumen.

De grootte van de projectie is afhankelijk van hoe ver de beamer van een muur of projectieoppervlak wordt geplaatst. De maximale diagonaal die bereikt kan worden zonder dat het beeld erg onscherp gaat worden is ca. 660 cm. Aan te raden is om een diagonaal van om en nabij de 150-200 cm te gebruiken bij een kijkafstand van 6 meter. Hierbij ontstaat het scherpste beeld. Hoe scherp de projectie te zien is hangt daarnaast ook af van de kijkafstand tot de projectie.

Het is mogelijk om deze beamer aan het plafond te bevestigen met een los verkrijgbare steun. Hiervoor zijn diverse steunen verkrijgbaar. Op de afstandsbediening is een knop aanwezig om het beeld te kantelen, daardoor is het mogelijk om de beamer ondersteboven te hangen. Met de aanwezige keystone correctie kan vervolgens het beeld recht uitgelijnd worden.

Deze beamer beschikt onder andere over over onderstaande aansluitmogelijkheden:

- HDMI (2x)

- VGA

- USB (2x)

- S-video

- TV

De beamer wordt veilig verzonden met PostNL of DPD en zal binnen 1-2 werkdagen afgeleverd worden.

Bekijk hieronder een kort filmpje van de prestaties van deze beamer. Zowel de prestaties in het donker als die in het licht worden getoond.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...