WalkingPad X21 Dubbel Opvouwbare Hardloopband - inklapbare loopband - 12 KM/h

0
reviews

Plaats Review

8719925050213

Nieuw

Weinig ruimte in huis, maar wel graag bewegen? Met de WalkingPad X21 is dit erg gemakkelijk doordat deze gemakkelijk in-en-uit te klappen is. Ook bereikt deze WalkingPad een topsnelheid van 12km/h! Hierdoor is deze loopband voor zowel wandelen als een flinke work-out geschikt.

Meer details

Geleverd binnen 1 - 2 werkdagen

899,00 €

Datasheet

Beschikbare kleuren Zwart/Zilver
Gewicht 36Kg
Vermogen 918W
CE Zichtbaar

Meer informatie

Makkelijk op te bergen

Klaar met de activiteit? Klap de WalkingPad X21 loopband dubbel en berg deze op onder een bed of kast, of zet deze tegen de muur. Door het ingenieuze systeem met twee scharnierpunten is dit binnen een minuut gebeurd. Doordat de loopband 2x inklapt wordt is het niet nodig om de beugel apart in te klappen, wat bij de voorgangers van dit model wel noodzakelijk was. Op ingeklapte stand is deze slechts 16,2 cm hoog waardoor de WalkingPad gemakkelijk onder een bed of bureau past. Ook onder een verhoogde bank of kast is mogelijk. De band haalt een topsnelheid van 12 kilometer per uur. Hierdoor is deze geschikt voor zowel wandelen, als hardlopen.

Eenvoudige bediening en weergave

Informatie over de afgelegde afstand, huidige snelheid, tijdstuur en verbrande calorieën is direct zichtbaar op het ingebouwde scherm in de beugel. Deze dient tevens als ondersteuning bij hogere snelheden. Prominent in het midden zit een draaiknop waarmee de snelheid kan worden ingesteld. 

Bedienden van de WalkingPad X21 loopband kan op diverse manieren. Zo kan dit met de knop op het display of met de meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast is het mogelijk om de loopband aan een app te koppelen en hier mee te bedienen. Handig hierbij is dat er in de beugel een houder zit voor een telefoon of tablet.

Krachtige motor en toch stil in gebruik

De loopband is door de 2pk borstelloze motor relatief stil in gebruik. Op de hoogste stand - 12 KM/u - produceert de WalkingPad X21 een geluid van 75 decibel. Ook bij het vormgeven van de band zelf is rekening gehouden met demping. Zo zorgt de 4-laags band er voor dat er - ondanks het compacte formaat - een goede demping is en geluid tot een minimum wordt gereduceerd. Op zoek naar nog meer demping? Kies dan voor een WalkingPad mat om onder de loopband te plaatsen.

Specificaties:

Afmetingen (uitgeklapt):145,2 * 72 * 103,2 cm
Afmetingen (ingeklapt):100 * 72 * 16,2 cm
Loopoppervlak:120 * 43,9 cm
Gewicht (incl. verpakking):40.5kg
Gewicht:36kg
Maximum geluidsniveau: 75 decibel
Maximum Gewicht:100kg
Maximum Snelheid:12.0km/h 

Product Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...