Winkelwagen

Xiaomi horloge

Actieve filters

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Dit is de ideale stappenteller voor dagelijks gebruik. Daarnaast is deze fitness tracker te gebruiken voor meldingen van onder andere Whatsapp, SMS en telefoongesprekken. En deze nieuwe versie geeft de inhoud van de berichten weer op het scherm. De Mi Band 3 is waterdicht tot een diepte van 50 meter. Ideaal dus om mee te zwemmen!

Bekijk de nieuwste versie: Mi Smart Band 8

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Xiaomi Amazfit GTR is een stijlvolle smartwatch met een oledscherm en een batterijduur tot wel 24 dagen. Hierdoor gebruikt u het horloge lange periodes achter elkaar. Het horloge is verkrijgbaar in zowel rvs als titanium en aluminium. Deze materialen zorgen voor een tijdloze uitstraling waardoor u het horloge ook voor zakelijke gelegenheden gebruikt.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Xiaomi Amazfit GTS 2 is de ideale tracker en smartwatch. Het heeft een prijswinnend design, een Sony 28 nanometer GPS en een batterijduur van vijf dagen, waardoor het horloge niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol. Zo kunt u de Smartwatch inzetten als tracker tijdens het sporten, maar gebruikt u deze ook voor alledaagse activiteiten.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Haylou RT LS05S is verrijkt met 12 sportmodi, waaronder: joggen, snel wandelen, fietsen, wandelen, fietsen, yoga, hardlopen op de loopband, bodybuilding, gymnastiek, basketbal, voetbal en roeien.
Met het RT LS05S-horloge kunt u dus al uw dagelijkse activiteiten volgen, van uw stappen tot de afgelegde afstand tot de verbrande calorieën, uiteraard door deze metingen aan uw activiteit aan te passen.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Met de stijlvolle Stratos 3 van Amazfit houdt je eenvoudig activiteiten bij, ontvang je meldingen en blijf je op de hoogte van je fysieke gesteldheid. De Stratos 3 heeft ingebouwde GPS, een batterijduur tot 14 dagen en is waterdicht tot 50m. GPS activiteiten registreren kan dit horloge tot 70 uur op één batterijlading.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Haylou LS02 is verrijkt met 12 sportmodi, waaronder: joggen, snelwandelen, fietsen, wandelen, yoga, hardlopen op de loopband, bodybuilding, gymnastiek, basketbal, voetbal en roeien.
Met het LS02-horloge kunt u dus al uw dagelijkse activiteiten volgen, van uw stappen tot de afgelegde afstand tot de verbrande calorieën, uiteraard door deze metingen aan uw activiteit aan te passen.

✔ Snelle verzending
✔ Goede service
✔ Niet goed? Geld terug!

Bent u fan van het merk Xiaomi en zoekt u een horloge, bijvoorbeeld om mee te sporten of om te dragen tijdens zakelijke of privégelegenheden? Bestel deze dan eenvoudig en snel in de webshop van Afinjo uit Tilburg. Wij beschikken over diverse modellen en een breed aanbod aan accessoires, zodat u altijd een Xiaomi horloge vindt dat past bij uw wensen. 

   

Benieuwd naar onze producten?

Een Xiaomi accessoire zoals een horloge biedt uiteenlopende mogelijkheden

U stelt het uiterlijk van uw horloge zelf in waardoor u de smartwatch draagt tijdens het sporten en tijdens diverse andere gelegenheden. Daarnaast beschikken de horloges van dit uitstekende merk over een GPS-module, een always-on display en de mogelijkheid om diverse factoren, zoals uw tempo, te meten. U kiest bij ons onder andere uit de volgende modellen:

        Xiaomi Mi Band

        Mi Band 7 Pro

        Redmi Watch 3

Welk model u ook kiest, u geniet te allen tijde van de diverse mogelijkheden en voordelen van dit uitstekende merk.

 

 

Bestel uw favoriete horloge met bijpassende accessoires

Heeft u een horloge van Xiaomi gevonden dat aan uw wensen voldoet? Bestel deze smartwatch dan eenvoudig. U vindt bij ons ook verschillende accessoires voor dit horloge, bijvoorbeeld een passend horlogebandje van Xiaomi of een oplader voor uw Xiaomi Mi Band. Heeft u vragen over deze producten? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 013-808 02 12 of vul ons contactformulier in. 

Contacteer ons

optioneel
Neem contact met ons op via bovenstaand contactformulier of kom langs op ons kantoor in Tilburg, dan bespreken we uw nieuwe project

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.