Winkelwagen

Xiaomi band

Actieve filters

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Xiaomi Imilab KW66 Smartwatch is een veelzijdige smartwatch voor een aantrekkelijke prijs. Dit horloge biedt een 1,28 inch scherm waarop niet alleen de tijd, maar ook berichten worden weergegeven. Ingebouwde hartslagmeter, stappenteller en 13 sportmodi kunnen worden gevolgd. Dit geeft het horloge een fantastische batterijduur van wel 30 dagen!

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De aanwezigheid van een sterke processor, een scherp gevoelige sensor en het luxueuze uiterlijk, maakt de Mi Band 4C een waardevolle accessoire voor om uw pols. Hij tracked alle sport handelingen die je op een dag uitvoert en je kan zelf je sport activiteiten bijhouden.

✔ Snelle verzending
✔ Goede service
✔ Niet goed? Geld terug!

De Xiaomi Mi Band is een lijn van activity trackers van dit uitstekende Chinese merk, waarvan u een aantal modellen in onze webshop kunt kopen. Deze horloges zijn niet enkel functioneel, maar ook erg stijlvol. Besluit nu om een Xiaomi Mi Band te kopen in de webshop van Afinjo uit Tilburg en profiteer van snelle bezorging.

   

Benieuwd naar onze producten?

De eigenschappen van de Xiaomi Mi Band die u bij ons kunt kopen

Welk model van de Xiaomi Mi Band u ook besluit te kopen, u profiteert te allen tijde van diverse mogelijkheden en voordelen. Deze smartbands meten bijvoorbeeld de activiteiten waar u mee bezig bent. Daarnaast verkrijgt u met dit horloge inzicht in uw slaapritme via de activity tracker. Deze gegevens bekijkt u eenvoudig in de Mi Fit app. Ook de slimme weegschaal van Xiaomi koppelt u gemakkelijk aan deze app. U meet hiermee alles wat te maken heeft met uw sportieve levensstijl. Een bekend probleem van slimme horloges is de batterijduur. Dit probleem ervaart u dankzij de batterijduur van tot wel twintig dagen niet met de Xiaomi Mi Band. Hierdoor hoeft u uw horloge minder vaak aan de Xiaomi Mi Band oplader te leggen. 

 

 

Ervaar de uitstekende batterijduur van dit horloge

Heeft u nog vragen over dit horloge, bijvoorbeeld over de verschillen tussen de diverse verkrijgbare modellen van Xiaomi en deze Mi Band? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 013-808 02 12 of door ons contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van extra informatie zodat u een passend horloge kunt bestellen.

Contacteer ons

optioneel
Neem contact met ons op via bovenstaand contactformulier of kom langs op ons kantoor in Tilburg, dan bespreken we uw nieuwe project

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.