Winkelwagen

Deurbel met intercom

Actieve filters

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De AFINTEK Plus Draadloze Video Deurbel is uitstekend om te zien wie er voor je deur staat. De installatie van de Deurbel is zeer gemakkelijk en de deurbel kan bestuurd worden met de ‘Smart Life’ app. Hiermee kan je de deurbel beheren vanaf je mobiel. De 155° camera zorgt er voor dat er in een brede hoek voor de deur zicht is. En door de 1080p resolutie is dit nog eens scherp ook!

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

U ziet door een EKEN draadloze deurbel met video intercom te kopen op uw smartphone wie er bij u voor de deur staat. Het is ideaal voor contact met de pakketbezorger als u niet thuis bent, maar het geeft u ook een veilig gevoel. De bewegingssensor geeft namelijk een melding op uw telefoon als deze beweging detecteert.

✔ Snelle verzending
✔ Goede service
✔ Niet goed? Geld terug!

Wilt u graag een deurbel met een intercom kopen? Bekijk dan eens de uiteenlopende mogelijkheden bij Afinjo uit Tilburg. U vindt in ons assortiment verschillende varianten. Sorteer eenvoudig op de beschikbare eigenschappen en eventueel ook op prijs, zodat u snel ziet welke deurbel met intercom u het beste kunt kopen. Ontdek de mogelijkheden en schaf een passende slimme deurbel aan!

   

Benieuwd naar onze producten?

Waarom zou u een deurbel met intercom kopen?

U profiteert van uiteenlopende voordelen wanneer u besluit om een deurbel met een intercom te kopen in onze webshop. Deze deurbel verhoogt de veiligheid van uw huis. U ziet wie er aanbelt voordat u opendoet en wie er voor de deur staat als u niet thuis bent. De bewegingssensor geeft daarnaast een seintje in het geval dat er iemand voor uw deur staat. Daarbij communiceert u gemakkelijk met degene buiten uw deur zonder dat u de deur opendoet. U neemt hierdoor bijvoorbeeld pakketjes aan wanneer u zelf niet thuis bent. Creëer dus een slimme woning door een deurbel met intercom te kopen. 

 

 

De andere producten in ons assortiment

U schaft bij ons naast een slimme deurbel nog diverse andere producten aan om een slimme woning te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 

·         Slimme ledverlichting

·         Een robotstofzuiger met dweilfunctie

·         Een luchtreiniger

 

De mogelijkheden zijn eindeloos bij onze elektronicawinkel. Bekijk dan ook snel ons complete assortiment aan elektronica en maak van uw woning een slimme, veilige en comfortabele woning.

 

 

Bestel een deurbel die aan uw wensen voldoet

Heeft u een deurbel met intercom gevonden, bijvoorbeeld een EKEN draadloze deurbel, en wilt u deze graag kopen? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 013-808 02 12 of vul ons contactformulier in.

Contacteer ons

optioneel
Neem contact met ons op via bovenstaand contactformulier of kom langs op ons kantoor in Tilburg, dan bespreken we uw nieuwe project

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.