Winkelwagen

Activity tracker hartslag meten

Actieve filters

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Dit is de ideale stappenteller voor dagelijks gebruik. Daarnaast is deze fitness tracker te gebruiken voor meldingen van onder andere Whatsapp, SMS en telefoongesprekken. En deze nieuwe versie geeft de inhoud van de berichten weer op het scherm. De Mi Band 3 is waterdicht tot een diepte van 50 meter. Ideaal dus om mee te zwemmen!

Bekijk de nieuwste versie: Mi Smart Band 8

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Xiaomi Amazfit GTR is een stijlvolle smartwatch met een oledscherm en een batterijduur tot wel 24 dagen. Hierdoor gebruikt u het horloge lange periodes achter elkaar. Het horloge is verkrijgbaar in zowel rvs als titanium en aluminium. Deze materialen zorgen voor een tijdloze uitstraling waardoor u het horloge ook voor zakelijke gelegenheden gebruikt.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De aanwezigheid van een sterke processor, een scherp gevoelige sensor en het luxueuze uiterlijk, maakt de Mi Band 4C een waardevolle accessoire voor om uw pols. Hij tracked alle sport handelingen die je op een dag uitvoert en je kan zelf je sport activiteiten bijhouden.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Xiaomi Huami Amazfit Pace 2 is de ideale eerste tracker en smartwatch. Het heeft een prijswinnend design, een Sony 28 nanometer GPS en een batterijduur van vijf dagen, waardoor het horloge niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol. Zo kunt u de Xiaomi Huami Amazfit 2 inzetten als tracker tijdens het sporten, maar gebruikt u deze ook voor alledaagse activiteiten.

✔ Snelle verzending
✔ Goede service
✔ Niet goed? Geld terug!

Een activity tracker die in staat is om uw hartslag te meten, koopt u in de webshop van Afinjo uit Tilburg. Wij beschikken over een breed assortiment aan smartwatches met uiteenlopende activity trackers. U vindt dus gegarandeerd een passende activity tracker die aan al uw wensen voldoet in onze ruime collectie. Lees verder en ontdek wat een activity tracker nog meer kan meten naast uw hartslag.

   

Benieuwd naar onze producten?

De mogelijkheden van een activity tracker die uw hartslag kan meten

Een activity tracker kan veel meer dan enkel uw hartslag meten. U meet met activity trackers bijvoorbeeld ook beweging. Daarnaast meet u uw slaapritme via een acitivity tracker. Afhankelijk van het model dat u besluit aan te schaffen, beschikt de activity tracker over een GPS, een stappenteller en diverse andere modi om bepaalde sportieve activiteiten nauwkeurig te monitoren. U krijgt met een activity tracker daarom gemakkelijk overzicht in diverse aspecten van uw gezondheid, niet alleen uw hartslag. Zo weet u waar eventuele verbeterpunten liggen en hoe u uw doelen bereikt. Combineer de tracker eventueel met oortjes met bluetooth voor muziek tijdens het sporten!

   

  

Neem contact met ons op

Weet u niet zeker welke activity tracker u het best kunt gebruiken om uw hartslag te meten? Neem dan gerust contact op met ons team. U bereikt hen door te bellen naar 013-808 02 12 of door ons contactformulier in te vullen. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de verschillende slimme horloges en hoe deze helpen uw hartslag te meten.  

  

Contacteer ons

optioneel
Neem contact met ons op via bovenstaand contactformulier of kom langs op ons kantoor in Tilburg, dan bespreken we uw nieuwe project

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.