Full HD actie/sport camera 1080P & 5MP tot 30m waterproof

Nieuw

Deze Full HD action cam filmpt in 1080p kwaliteit. Hierdoor leg je alle actie met goed kwaliteit vast! Met de bijgeleverde waterproof case is de camera waterdivht to een diepte van 30 meter. In de verpakking zitten ook diverse accessiores om de camera te monteren, daarnaast is de camera compatible met GoPro accessoires.

Meer details

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis!

49,95 €

-10,00 €

59,95 €

Datasheet

Hoogte4,1cm
Breedte5,9cm
Diepte2,5cm
Beschikbare kleurenZwart, wit, blauw, geel, grijs(zilver)
Gewicht61g (incl. batterij)
Batterijduurtot 70 minuten
BluetoothNee
Batterij900 mAh
WaterproofJa
Resolutie1920x1080 (Full HD)
Aansluitingen (input)MicroSD, Mini USB
Lengte laadsnoerca 50cm
Aantal megapixels5MP
Displaygrootte2 inch
OpslagMicro SD tot 32GB (niet meegeleverd)
Lens140º groothoeklens
Ingebouwde microfoonJa
Ingebouwde luidsprekerJa

Meer informatie

Deze 1080P Full HD actie camera legt de momenten van jouw sport en actie vast zowel onder als boven water. Met deze fantastische camera maak je op een eenvoudige manier leuke filmpjes en foto's in goede kwaliteit. Door de aantrekkelijke prijs van dit model kan nu iedereen zijn of haar favoriete momenten vastleggen.

De camera wordt geleverd inclusief een hele set accessoires. Hiermee kan deze op diverse manieren worden bevestigd. Zo is er een hulpstuk voor bevestiging op een helm, fiets en ook voor aan een riem. Door het universele bevestigingssysteem dat ook bij GoPro camera's gebruikt wordt zijn er vele andere accessoires te verkrijgen. Zo is deze camera bijvoorbeeld ook te monteren op een selfiestick of hoofdband.

Door de afmetingen van ca 3x6x4cm is het apparaatje zeer makkelijk te vervoeren. Zelfs met de waterproof case wordt de camera niet heel veel groter. Door dit formaat kan deze ook prettig vastgehouden worden en zit de camera niet in de weg. Het gewicht van de camera met batterij is ook slechts 58 gram (zonder waterproof case).

Het is ook mogleijk om in te zoomen met de camera door de 4X digitale zoom. Zo kan er ook op grotere afstanden gefilms worden. De lens is een 140 graden HD groothoeklens. Hierdoor heeft de camera een erg breed opnamegebied. DIt zorgt er voor dat er veel meer vastgelegd kan worden dan bij een traditionele camera. 

Er kan een MicroSD kaart in deze camera gestopt worden met een maximumcapaciteit van 32GB (niet meegeleverd). Indien gebruik wordt gemaakt van HD opname kan de camera met een 32GB kaartje tot 256 minuten filmen. Wij raden aan om een kaart van 16GB te gebruiken waarmee ongeveer 100-120 minuten gefilmd kan worden.

De beelden die vastgelegd worden met deze camera zijn eenvoudig terug te kijken op het grote 2" scherm (ca. 5cm). Door deze grootte zijn de filmpjes in goed kwaliteit snel te bekijken. Ook is het door het scherm makkelijk te zien wat je aan he topnemen/fotograferen bent. 

Met de camera kan veel meer gedaan worden dan alleen actiemomenten vastleggen. Zo kan deze ook zeer goed gebruikt worden als Dashcam voor in de auto. Maar ook als beveiligingscamera is deze camera geschikt. 

Hieronder is in het filmpje te zien welke accessoires zijn meegeleverd in de verpakking.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...