16GB Samsung EVO MicroSD geheugenkaart Class 10 + MicroSD naar SD adapter (SD kaart)

Nieuw

Samsung Evo MicroSD kaart met 16GB geheugen. Wordt geleverd met Samsung MicroSD naar SD kaart adapter. Geschikt voor onder andere in een smartphone, actiecamera, fotocamera of tablet.

Meer details

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

14,95 €

Datasheet

Breedte11mm
Hoogte15mm
Diepte1mm
Gewichtca. 0,5g
WaterproofJa
Accessoiresincl. MicroSD naar SD adapter
Opslag16GB
Werktemperatuur-25 - 85 ºC
Maximale luchtvochtigheid100% (tot wel 24 uur op zeebodem)

Meer informatie

Deze Samsung Evo 16GB MicroSD kaart is door de klasse 10 snelheid zeer geschikt voor fotografie en filmen. Hierdoor kan de kaart prima gebruikt worden in smarthphones van onder andere Samsung, OnePlus, Huawei, HTC en Sony. Daarnaast is de kaart ook geschikt voor foto camera's en videocamera's. Zo is de kaart bijvoorbeeld te gebuiken in de GoPro en de SJCAm actiecamera's.

De kaart heeft een snelheid tot 48 MB per seconde. Dat maakt deze kaart tot wel 4x sneller dan conventionele kaarten. Daarnaast is de kaart ook nog eens waterproof. Deze kan tot 24 uur in zeewater doorstaan. Ook kan de kaart tegen magnetische velden en rontgenstralen. 

Met deze kaart kunnen tot 4500 foto's of 2u film opgeslagen worden. ZIjn de filpmjes in Full HD 1080p kwaliteit? Dan kan er voor 1-1,5u aan materiaal worden opgeslagen met deze kaart.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...