LED beamer 720p HD met WiFi & Android 6.0 HDMI/VGA/USB/TV - 5500 lumens

2
reviews

Plaats Review

Nieuw

Deze beamer projecteert in een resolutie van 1280x800 en beschikt over een WiFi en heeft Android 6.0 ingebouwd. Hierdoor is het niet meer nodig om content vanaf een extern apparaat te vertonen, maar kan het direct vanaf de beamer! De beamer kan projecteren in HD 720p kwaliteit en is geschikt voor verlichte ruimtes.

Meer details

Geleverd binnen 3-8 werkdagen


379,00 €

-20,00 €

399,00 €

Datasheet

Hoogte 12 cm
Breedte 32 cm
Diepte 26 cm
Beschikbare kleuren Zwart, wit
Gewicht 4 kg
Resolutie 1280x800 (WXGA)
Ondersteunde resolutie 1920x1080
Technologie TFT LCD
Lamp 230W LED (tot 50.000 branduren)
Helderheid 5500 lumens
Projectiediagonaal 75 - 760 cm
Aansluitingen (input) 2*HDMI, 2*USB, VGA (PC), YPbPr, Composite A/V, Audio out(L/R), Analoge TV, RJ45 (LAN)
Ingebouwde luidspreker Ja
Keystone correctie Ja, 15º

Meer informatie

Deze beamer beschikt over een Android besturingssysteem waardoor dit een beamer en computer in een is. Zo kun je de beamer eenvoudig verbinden met het WiFi netwerk of via een bekebeld netwerk en vervolgens gebruik maken van de ingebouwde browser. Zo is het erg eenvoudig om bijvoorbeeld Youtube filmpjes op een groot scherm te bekijken.

Daarnaast is het ook mogelijk om een selectie aan apps te downloaden op deze beamer. Hiervoor is het interen geheugen van 8GB beschikbaar, of er kan een externe SD kaart gebruikt worden. let wel op dat er slechts een aantal apps te downloaden zijn op deze beamer aangezien veel apps niet ontwikkeld zijn om te werken op derelijke schermgroottes en vaak touch vereisen. Wel kunnen alle webpagina's via de browser benaderd worden. Hierdoor behoort bijvoorbeeld email lezen via je browser ook tot de mogelijkheden.

Door de ingebouwde LED lamp van 230W produceert deze beamer een erg duidelijk beeld, zowel in donkere als lichtere omgevingen. De output is bijna 5500 lumens, wat voor een LED beamer zeer hoog is. Doordat er LED techniek toegepast wordt gaat de lamp tot wel 50000 branduren mee, dit is vele malen hoger dan conventionele lampen. Het beste resultaat van de projectie wordt verkregen met een projectiecherm, deze weerkaatst het licht beter waardoor projecties duidelijker zijn. 

Deze beamer is geschikt voor diverse toepassingen, voorbeelden zijn presentaties op kantoren of scholen, het kijken van films maar ook het afspelen van diavoorstellingen. Door de resolutie van 1200x800 kunnen beelden namelijk erg scherp weergegeven worden.

Op deze beamer kunnen veel verschillende apparaten aangesloten worden. Zo kan er bijvoorbeeld een computer aangesloten worden via HDMI of VGA, een tv kastje via HDMI of analoge TV via de COAX ingang. Via bluetooth of USB kunnen daarnaast een toetsenbord of muis worden aangesloten om het Android systeem makkelijker te kunnen bedienen.

Deze beamer beschikt onder andere over over onderstaande aansluitmogelijkheden:

- HDMI (2x)

- VGA

- USB (2x)

- S-video

- TV

- RJ45 (Bedraad internet)

- WiFi

Bekijk onderstaande video voor een indruk van de projectie:

Product Reviews

Totaal score
5.0/5
 • 5100%
 • 40%
 • 30%
 • 20%
 • 10%
2 reviews
Showing 0-2 of 2 reviews
Showing 0-2 of 2 reviews
 • Datum: Nieuwste Eerst
 • Beoordeling
 • Klanten die dit product kochten
 • IT
  18 Jul 2019
  ik heb de door mij bestelde beamer nog niet eens ontvangen. Bij navraag van mijn kant kreeg ik te horen dat deze door de vakantie pas later mijn kant op komt. had al betaald natuurlijk. dus voor nu nog geen recensie mogelijk
 • YM
  07 Mar 2016
  Met 3 mensen hebben we 3 uur lang geprobeerd hier een goed beeld uit te halen. Dat is niet gelukt. de lichtopbrengst was slecht en daarom had ik deze juist besteld. Daarnaast wist ik niet dat het een 2e hands beamer was, dus heb ik alles weer teruggestuurd.

Accessoires