Xiaomi Mi Band 2 | Activity Tracker

Nieuw

De Xiaomi Mi Band 2 is de ideale stappenteller voor dagelijks gebruik. Daarnaast is deze fitness tracker te gebruiken voor meldingen van Whatsapp, SMS en telefoongesprekken. De ingebouwde hartslagmeter zorgt er ook voor dat je jouw gezondheid goed in de gaten kan houden.

Meer details

Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis!

17,99 €

-8,00 €

25,99 €

Meer informatie

De Mi Band 2 is ontworpen om zo weinig mogelijk ruimte in te nemen om je pols. Je merkt amper dat de band er zit, totdat je een telefoontje krijgt. De band laat dit weten door te trillen. Dit werkt ook met bijvoorbeeld inkomende Whatsapp berichtjes. Uiteraard is dit naar wens in te stellen.

Naast stappen tellen houdt de Mi Band ook je slaapritme bij. Zo kun je zien of je voldoende slaap pakt, en of je ook goed slaapt.

Dit alles is te volgen op het OLED scherm welke bediend kan worden met de touch-knop. De activity tracker zal automatisch oplichten als uw arm omhoog gaat (dit is in te stellen). Vervolgens is de huidige tijd te zien en met een tik op de knop ook het aantal stappen en hartslag. 

Mi Band 2 Waterproof (IP67)De Xiaomi Mi band 2 is IP67 waterproof. Dit betekent dat de band tot 30 minuten lang ondergedompld kan blijven in water van 1 meter diep. Let hierbij wel op dat het geen warm water is. Maar handen wassen en in de regen lopen is geen probeem met deze activity tracker!

Via de Mi Fit app zijn al deze gegevens terug te zien en zijn er ook diverse overzichten te vinden van gemaakte wandelingen en dergelijke.

De Mi Band wordt geleverd met oplader en Engelstalige handleiding. Voor een Nederlandstalige handleiding zie http://afinjo.nl/miband

In de verpakking:

- Mi Band Tracker (Internationale versie)
- Mi Band bandje (zwart)
- Oplader
- Handleiding (Engels/Chinees)

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Downloaden

Handleiding Xiaomi Mi Band 2 NL

Nederlandstalige handleiding voor de Xiaomi Mi Band 2

Downloaden (603.64k)