SOUNDPEATS Air3 Bluetooth In-Ear oortjes - Zwart

0
reviews

Plaats Review

Nieuw

De SOUNDPEATS Air3 zijn draadloze oordopjes, die te gebruiken zijn voor luisteren naar muziek, podcasts of het voeren van telefoongesprekken. De oordopjes zijn uitgerust met de nieuwste Bluetooth 5.2-technologie, waardoor de oordopjes een stabiele en snelle verbinding hebben met je mobiele apparaat van maximaal 10 meter. 

Meer details

Geleverd binnen 5 - 10 dagen


44,95 €

Datasheet

Beschikbare kleuren Zwart
Gewicht 33 gram
Batterijduur 17.5 uur
Bluetooth Bluetooth 5.2
Waterproof IPX5
Draadloos bereik 10 meter
Oplaadtijd 1.5 uur

Meer informatie

Uitgerust met touch-bediening 

De SOUNDPEATS Air3 heeft een kristalheldere geluidskwaliteit. De oordopjes zijn ook voorzien van een touch-bediening, waarmee je eenvoudig muziek kunt bedienen, telefoongesprekken kunt beantwoorden of het volume kunt aanpassen.

Lange batterijduur

Daarnaast heeft de SOUNDPEATS Air3 ook een lange batterijduur, met tot wel 5 uur speeltijd op één lading en tot wel 17.5 uur met de oplaadcase. Hierdoor kun je de hele dag muziek luisteren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een lege batterij. De oplaadtijd van de oordopjes is 1.5 uur. Ook het volledig opladen van de case duurt 1.5 uur. De case kan worden opgeladen door middel van de usb-c poort.

Waterdichte oordopjes

De oordopjes zijn ook voorzien van een IPX5-waterdichtheid, waardoor de oordopjes bestand zijn tegen zweet en regen. Hierdoor kan je de oordopjes dragen tijdens het sporten of in slecht weer zonder zorgen te maken over beschadiging.

De SOUNDPEATS Air3 zijn een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een paar kwalitatief hoogwaardige draadloze oordopjes met geavanceerde functies en een lange batterijduur. Het biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding en een uitstekende geluidskwaliteit.

Product Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!