Analoog naar Digitaal audio converter (ADC) van tulp naar Toslink/Coax

Nieuw

Met deze Analoog naar Digitaal Converter kan eenvoudig een signaal vanuit een tulpkabel omgezet worden naar een digitaal coax of toslink signaal.

Meer details

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

24,95 €

Datasheet

Hoogte2,6 cm
Breedte4 cm
Diepte4,8 cm
Gewicht78 gram
Aansluitingen (output)COAX, Toslink [Digitaal]
Aansluitingen (input)RCA (ook wel Rood/Wit, R/L of tulp)
MateriaalMetaal
Lengte laadsnoer1,2 m
Ondersteuning voorSampling rate: 48KHz

Meer informatie

De Analoog naar Digitaal Converter (ADC) zet een analoog signaal (Tulp / RCA) om naar een digitaal signaal (coax/toslink). Hierdoor is het mogelijk om oudere appaatuur aan te sluiten op moderne audio systemen. Zo is de converter bij uitstek geschikt om een oudere DJ set aan te sluiten op moderne audio apparatuur met alleen digitale ingangen.

Met behulp van de converter sluit je eenvoudig een apparaat met alleen analoge uitgang zoals een DJ-set, een oudere tv of dvd speler, een cd speler etc. aan op een apparaat met alleen een digitale ingang. Dit kan door middel van een tulpkabel (ook wel cinch, 2-RAC, L/R of Rood/Wit aansluiting genoemd) tussen het analoge apparaat en de converter en vervolgens een toslink of coax kabel aan de andere zijde tussen de converter en het digitale apparaat.

In de verpakking:

  • 1x Analoog naar Digitaal Converter (ADC)
  • 1x Stroomadapter
  • 1x handleiding

Toch een Digitale Audio Converter / Adapter nodig voor Toslink naar Tulp (DAC) Bekijk dan dit artikel: Digital Audio Converter Toslink naar Tulp.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...