EKEN V5 & V7 Chime draadloos - Deurbel ontvanger - 52 melodieën

5
reviews

Plaats Review

Nieuw

Met deze Chime ontvangt u eenvoudig het signaal van de EKEN Deurbel V5 & V7 in huis. Stop deze in het stopcontact, verbind met de bel en deze is klaar voor gebruik.

Dit betreft een oude chime, bestel deze alleen indien de originele bel ook een vierkante chime meegeleverd heeft. Nieuwe Chime: Chime ovaal.

Meer details

Geleverd binnen 5-10 werkdagen


12,95 €

Datasheet

Gewicht 158g
Draadloos bereik ca. 30m
Frequentie 433Mhz
Lamp LED's
Geschikt voor EKEN Deurbel V5 / V7
Ingebouwde microfoon Nee
Ingebouwde luidspreker Ja
Type Chime - ontvanger

Meer informatie

Het is natuurlijk handig als de EKEN deurbel niet alleen af gaat op je mobiel, maar deze ook gewoon in huis te horen is. Daarom is het mogelijk om deze Chime in een stopcontact te steken en te verbinen met de bel. Vervolgens zal ook deze Chime af gaan als er op de bel gedrukt wordt.

Deze versie is geschikt voor de Doorbell V5, niet voor andere versies. Voor eerdere Chimes kijk hier: EKEN Doorbell 2 Chime. Het grootste verschil om de versie te hereknnen is dat de Doorbell 2 twee batterijen heeft, en de Doorbell V5 drie batterijen.

Op de Chime is het volume eenvoudig in te stellen. Dat kan door gebruik te maken van de volume-knop aan de zijkant. Het is ook mogelijk om deze volledig uit te zetten, op dit moment zullen alleen de leds gaan knipperen. 

De bel beschikt over 52 verschillende melodieen. Dit verschilt van zeer bekende bel tonen tot dierengeluiden. Zo is er voor iedereen wel een geschikte melodie te vinden. Selecteren kan eenvoudig door gebruik te maken van de omhoog- en omlaak knoppen aan de zijkant.

De bel ondersteunt meerdere Chimes die allen af zullen gaan wanneer er op de bel gedrukt wordt. Het bereik is ongeveer 30m, zorg er dus voor dat de afstand tussen de Eken deurbel en de Eken Chime niet al te groot is aangezien de Chime het signaal dan mogelijk niet kan ontvangen.

Installatie is eenvoudig. Nadat de Chime is aangesloten op het stroomnet kan deze door 4 seconden op de volume knop te drukken in pairing-modus gezet worden. Klik een keer op de deurbel en de Chime zal verbonden worden.

Installatie:

 1. Zorg dat de EKEN deurbel is aangeloten en ingesteld via uw smartphone.
 2. Doe de Chime in het stopcontact
 3. Gebruik de omhoog- en omlaag knop om een geschikte melodie te kiezen
 4. Druk de volume knop 3 à 4 seconden in tot er een "Ding" te horen is en de LED aan gaat. De Chime staat nu in pairing-modus
 5. Druk op de EKEN deurbel. Uit de Chime zal weer een "Ding" te horen zijn. De pairing is voltooid
 6. Als u nu nogmaals op de EKEN deurbel drukt zal de Chime de ingestelde melodie afspelen.

Product Reviews

Totaal score
4.6/5
 • 580%
 • 40%
 • 320%
 • 20%
 • 10%
5 reviews
Showing 0-5 of 5 reviews
Showing 0-5 of 5 reviews
 • Datum: Nieuwste Eerst
 • Beoordeling
 • Klanten die dit product kochten

Downloaden

EKEN V5 Chime Handleiding

Handleiding EKEN V5 Chime Engels

Downloaden (782.66k)