Winkelwagen
  • Nieuw
    Liectroux Originele Stofzak Voor G7 Robotstofzuiger met Auto-Empty Dock - Dust Bag
    Liectroux Originele Stofzak Voor G7 Robotstofzuiger met Auto-Empty Dock - Dust Bag

Liectroux Originele Stofzak Voor G7 Robotstofzuiger met Auto-Empty Dock - Dust Bag

€ 6,57

De Liectroux Originele Stofzak voor de G7 Robotstofzuiger met Auto-Empty Dock is de sleutel tot een efficiënt en schoon huis. Het maakt schoonmaken een fluitje van een cent, waardoor je meer tijd hebt om van een opgeruimde leefomgeving te genieten. Kies voor de originele stofzak van Liectroux om ervoor te zorgen dat je G7 Robotstofzuiger optimaal presteert.

Aantal

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Houd Je Huis Schoon

Deze stofzak is speciaal ontworpen om te werken met de G7 Robotstofzuiger en het Auto-Empty Dock-systeem, waardoor je een naadloze en efficiënte manier hebt om stof en vuil te verwijderen. Terwijl de robot zijn werk doet, verzamelt hij stof en vuil in de stofzak, wat betekent dat je huis altijd schoon en opgeruimd blijft.

Auto-Empty Dock Gemak

Het Auto-Empty Dock-systeem is ontworpen om je het gedoe van handmatig legen te besparen. Zodra de robotstofzuiger terugkeert naar zijn basisstation, wordt de inhoud van de stofzak automatisch geleegd in het dock.  De Liectroux Originele Stofzak is ontworpen om perfect samen te werken met de G7 Robotstofzuiger en het Auto-Empty Dock. Deze stofzakken zijn van hoge kwaliteit en bieden de betrouwbaarheid en prestaties waar Liectroux bekend om staat.

Specifieke referenties

ean13
8719925053788

16 andere producten in dezelfde categorie:

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.