Winkelwagen

AFINTEK AT01M Smart Life Thermometer & Hygrometer - Werkt met App - Wit

€ 10,70

Houd het klimaat in je huis nauwlettend in de gaten met de AFINTEK AT01M. Met deze slimme sensor kun je eenvoudig de temperatuur en luchtvochtigheid in elke ruimte meten en bewaken, waar je ook bent.

Aantal

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Slimme connectiviteit

Deze slimme temperatuur-, lumenintensiteit- en vochtigheidssensor maakt verbinding met je wifi-netwerk, waardoor je vanaf elke locatie toegang hebt tot real-time gegevens via de app. Bovendien is het mogelijk pushnotificaties in te stellen als bijvoorbeeld de temperatuur een bepaald punt bereikt. Het is ook mogelijk de AFINTEK AT01M te verbinden met spraak gestuurde assistenten zoals Alexa en Google Home om eenvoudig de temperatuur- en vochtigheidsgegevens op te vragen met eenvoudige spraakopdrachten.

Batterijgevoed

Met zijn batterijvoeding is de sensor volledig draadloos en vereist hij geen lastige bedrading. Plaats hem eenvoudig op elke gewenste locatie in huis zonder gedoe met stopcontacten. De installatie van de AFINTEK AT01M is snel en gemakkelijk. Gebruik de meegeleverde montagehardware om hem aan de muur te bevestigen of plaats hem gewoon op een plank of bureau.

Datasheet

Hoogte
3.2 cm
Breedte
8.4 cm
Diepte
5.5 cm
Gewicht
110 gram

Specifieke referenties

ean13
8719925054082

16 andere producten in dezelfde categorie:

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.