MeCool KM2 Android 10 TV Box Met Google & Netflix Certificering - 2/8GB

8
reviews

Plaats Review

8719925051821

Nieuw

KM2 is een Google & Netflix gecertificerde TV Box en draait op Android TV 10. Het apparaat ondersteunt Google Assistent, en Chromecast. Het apparaat ondersteunt ook 4K resolutie en 60 Fps. 

Meer details

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

74,95 €

Datasheet

Hoogte 1,9cm
Breedte 11cm
Diepte 11cm
Beschikbare kleuren Wit
Gewicht 191g
Bluetooth BT4.2
Compatible Netwerkstandaarden 802.11ac 2T2R Dual Band
Resolutie 4K (UHD)
Aansluitingen (output) HDMI, AV, SPDIF
Aansluitingen (input) USB2.0 Type A, USB3.0 Type A, Micro SD, LAN, IR

Meer informatie

Voor wie toegang wilt tot bijvoorbeeld Disney+, Videoland, Viaplay, Netflix of Amazon Prime maar de mogelijkheid niet heeft op de TV is de MeCool KM2 Pro een ideale oplossing! Deze TV box beschikt namelijk over de officiele Google certificering waardoor de originele apps moeiteloos draaien. Door toegang tot de Google Play store is het aantal te downloaden apps gigantisch! Ook Ziggo Go TV is te gebruiken, let er op dat u bij de officiele versie Ziggo internet nodig heeft.

Doordat de MeCool box op de originele Android TV draait, is installatie eenvoudig. Het voorgeinstalleerde systeem is Android 10.0. De installatie neemt slechts een paar minuten in beslag. Helemaal makkelijk is dat het installeren met behulp van een smartphone of via androidtv.com/setup ook mogelijk is!

De speler heeft direct toegang tot Netflix en kan je favoriete films en series afspelen op 4K resolutie. Handig is dat er op de afstandsbediening een knop zit om direct Netflix te kunnen starten. Ook voor YouTube, Amazon prime en Google Play is een knop toegevoegd op de afstandsbediening.

Bekijk hieronder de compatibiliteit van Apps. Een APK is eenvoudig zelf te installeren door het bestand op een USB-stick te zetten en te openen op de TV Box (middels een File Browser).

App Google Play APK
Ziggo Go TV Ja
Netflix Ja
Disney+ Ja
Kodi Ja
KPN iTV Ja Link
Videoland Ja
NLZiet Ja
NPO Start Ja

Product Reviews

Totaal score
5.0/5
  • 5100%
  • 40%
  • 30%
  • 20%
  • 10%
8 reviews
Showing 0-5 of 8 reviews
Showing 0-5 of 8 reviews
  • Datum: Nieuwste Eerst
  • Beoordeling
  • Klanten die dit product kochten
Laad meer

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...