Aanbieding! AFINTEK BLL-006 Mini LED beamer WiFi 1200 lumens met HDMI/USB/SD/AV/VGA Bekijk groter

AFINTEK BLM-006 Mini LED beamer WiFi 1200 lumens met HDMI/USB/SD/AV/VGA

Nieuw

De AFINTEK BLM-006 LED beamer heeft een helderheid van 1200 lumens en een resolutie van 800x480 pixels. Daarnaast beschikt dit model over WiFi link. Hiermee is onder andere een iPhone of Android telefoon makkelijk draadloos aan te sluiten.

Meer details

Geleverd binnen 5-10 werkdagen

79,95 €

-20,00 €

99,95 €

Datasheet

Breedte20cm
Hoogte7cm
Diepte15cm
Beschikbare kleurenWit
Gewichtca 1kg
Resolutie854x480 (WVGA)
Ondersteunde resolutie1920x1080
TechnologieTFT LCD
LampLED
Helderheid1200 Lumens
Projectiediagonaaltot 330 cm
Aansluitingen (input)USB/HDMI/AV/SD/VGA/WiFi
Ondersteunde videoformatenMPEG, AVI, MP4, FLV, VOB, MOV etc.
Ondersteunde audioformatenWMA, MP3, M4A
Ondersteunde fotoformatenJPEG, BMP, PNG
Lengte snoerca 2m
Ingebouwde luidsprekerJa
WiFiJa
Keystone correctieJa, handmatig

Meer informatie

Deze beamer biedt nog meer entertainment met een compacte mini beamer. Met een helderheid van 1200 lumens is de beamer te gebruiken in ruimtes die niet volledig verduisterd zijn. de resolutie  van 800x480 zorgt er voor dat ook bij grotere schrem afmetingen het beeld goed zichtbaar blijft. De beamer is ideaal voor gamen, films en presentaties. Let wel op, de beamer is niet zozeer geschikt voor weergave van grote hoeveelheden kleine tekst.

Het is erg makkelijk om deze beamer mee te nemen. De afmetingen zijn slechts 201mm*153mm*67.5mm. Het plaatsen van de beamer is dan ook vaak geen probleem. Met de ingebouwde Keystone correction is het mogleijk om de beamer onder een hoek te plaatsen, en toch het scherm recht te krijgen. Zo wordt vermeden dat er een trapeze vormige projectie ontstaat. Ingebouwd zit een internet mediaspeler. Hierdoor is het mogelijk om direct materiaal af te spelen van een USB-stick of externe harde schijf. De beamer ondersteund vele formats voor muziek, video, foto en tekst.

Naast deze ingebouwde mediaspeler beschikt de beamer ook over ingebouwde WiFi met AnyLink technologie. Hierdoor kan een telefoon, tablet of laptop via WiFi verbonden worden met de beamer. Vervolgens kan er beeld naar de beamer gestuurd worden of kan het scherm gespiegeld worden (screen mirroring). Hierdoor worden de mogelijkheden van deze beamer eindeloos! Speel je favaroete spelletjes van je telefoon bijvoorbeeld op groot scherm. Of laat direct de foto's zien die je gemaakt hebt.

Daarnaast is het ook mogelijk om apparaten bedraad aan te sluiten op deze beamer. Er is ondersteuning voor:
- HDMI (bijvoorbeeld voor een Playstation, XBOX, laptop of PC)
- VGA (voor oudere aansluitingen op PC's en laptops)
- USB (Harde schijven en USB-sticks. 2x)
- AV (voor oudere videoaparaten zoals DVD-spelers en videocamera's)
- MicroSD (kaarten uit camera's en telefoons)

Met AnyConnect is het mogelijk om via een WiFi signaal te verbinden met de beamer. Dit kan door in de instellingen van uw telefoon, tablet of laptop naar WiFi te gaan en te kiezen voor verbinding met de beamer. de instructies worden op de beamer weergegeven als u kiest voor WiFi-connect als invoer.

De grootte van het scherm (diagonaal) is afhankelijk van hoe ver de beamer verwijderd is van het projectieoppervlak. De makimale grootte is ca 330 cm diagonaal. Let wel op dat bij deze schermgrootte de pixels duidelijk zichtbaar zijn. Aanbevolen wordt om een schermdiagonaal van ca 150-200cm aan te houden. Hierbij zijn de beelden het duidelijkst zichtbaar.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product Reviews

AFINTEK BLM-006 Mini LED beamer WiFi 1200 lumens met HDMI/USB/SD/AV/VGA - 2 Reviews
Totaal score
5.0
 • 5100%
 • 40%
 • 30%
 • 20%
 • 10%
 • KP
  KP
  Kim Pronk
  30 Dec 2019
  Product aangeschaft
  Mooi beeld ala je de juiste instelling heb gevonden dit was voor mij wel even zoeken. Maar voor de rest makkelijk aan te sluiten via wifi.
 • ND
  ND
  Nico D.
  26 Feb 2017
  Direct contact, snel en meedenkend met de klant, ga vooral zo door:thumbsup: