Analoog naar Digitaal audio converter (ADC) van tulp naar Toslink/Coax

Nieuw

Met deze Analoog naar Digitaal Converter kan eenvoudig een signaal vanuit een tulpkabel omgezet worden naar een digitaal coax of toslink signaal.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

19,95 €

Datasheet

Hoogte2,6 cm
Breedte4 cm
Diepte4,8 cm
Gewicht78 gram
Aansluitingen (output)COAX, Toslink [Digitaal]
Aansluitingen (input)RCA (ook wel Rood/Wit, R/L of tulp)
MateriaalMetaal
Lengte laadsnoer1,2 m
Ondersteuning voorSampling rate: 48KHz

Meer informatie

De Analoog naar Digitaal Converter (ADC) zet een analoog signaal (Tulp / RCA) om naar een digitaal signaal (coax/toslink). Hierdoor is het mogelijk om oudere appaatuur aan te sluiten op moderne audio systemen. Zo is de converter bij uitstek geschikt om een oudere DJ set aan te sluiten op moderne audio apparatuur met alleen digitale ingangen.

Met behulp van de converter sluit je eenvoudig een apparaat met alleen analoge uitgang zoals een DJ-set, een oudere tv of dvd speler, een cd speler etc. aan op een apparaat met alleen een digitale ingang. Dit kan door middel van een tulpkabel (ook wel cinch, 2-RAC, L/R of Rood/Wit aansluiting genoemd) tussen het analoge apparaat en de converter en vervolgens een toslink of coax kabel aan de andere zijde tussen de converter en het digitale apparaat.

In de verpakking:

 • 1x Analoog naar Digitaal Converter (ADC)
 • 1x Stroomadapter
 • 1x handleiding

Toch een Digitale Audio Converter / Adapter nodig voor Toslink naar Tulp (DAC) Bekijk dan dit artikel: Digital Audio Converter Toslink naar Tulp.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product Reviews

Analoog naar Digitaal audio converter (ADC) van tulp naar Toslink/Coax - 3 Reviews
Totaal score
4.3
 • 567%
 • 40%
 • 333%
 • 20%
 • 10%
 • et
  et
  e. t.
  06 Nov 2017
  Ik heb hem retour gestuurd omdat ik een andere oplossing had gevonden.. dus was de converter overbodig. Zouden jullie mij de status kunnen doorgeven van de creditering? Met vriendelijke groet, E. Tasseron
 • HM
  HM
  Henry M.
  18 Sep 2016
  8
 • RM
  RM
  Raf M.
  19 Mar 2016
  Mijn feedback over het product en de leverancier is positief. Daar heb ik geen enkel probleem mee. Maar mijn feedback over het transport is ongelooflijk negatief, dat was rampzalig uitgevoerd en beheerd. Ik had een reden om specifiek voor DHL te vragen. Maar toch werd mijn pakje via POSTNL verstuurd, hetgeen ik net niet wou. Het gevolg? Er wordt beloofd te leveren op dinsdag, ik blijf opzettelijk thuis, maar geen levering die dag. De volgende dag ben ik niet thuis, uiteraard komen ze dan langs. Geen contact met de buren, direct een briefje in de bus, zonder enige verwijzing of commentaar. Op de site van jullie vind ik terug hoe ik een pakketje kan tracken. Daar kom ik te weten dat postNL het pakje vanaf vrijdag beschikbaar heeft op een adres dat onvindbaar is (vlakbij het station)... Na een langdurige zoektocht op internet en ter plaatse op het vermelde plein kom ik te weten dat er een krantenzaak is als filliaal binnen het station van SInt-Niklaas waar je ook pakketjes kan afhalen (maar niet in het erkende postpakpunt 50m verderop?). Langsgeweest bij deze winkel, geen pakket te vinden, zaterdag opnieuw, maandag opnieuw, nog steeds geen pakket. Daarna contact opgenomen met de helpdesk die me kon bevestigen dat de informatie waarop ik me baseerde wel degelijk correct is. Maar toen de helpdesk verantwoordelijke contact opnam met de distributeur, bleek mijn pakket niet op dat adres te zijn achtergelaten, maar op een ander adres aan de andere kant van de stad !!! Terwijl noch jullie, noch ikzelf, noch de helpdesk hiervan op de hoogte wa