Skymee | Owl Robot voor Hond & Kat | Bestuurbaar en Rijdend Voerautomaat met WiFi & App & 1080p HD Camera & Laser

Nieuw

Geleverd binnen 5 - 10 werkdagen

199,95 €

Datasheet

Hoogte24
Breedte33
Diepte18
Beschikbare kleurenWit
Gewicht1.1 kg
Aantal megapixels1080p HD Camera
Ingebouwde microfoonJa
Ingebouwde luidsprekerJa
WiFiJa

Meer informatie

Heb je al gehoord van de schietende uit? Skymee WiFi-feeder voldoet aan alles wat u wilt. Gepersonaliseerd voerplan voor uw huisdieren, volledig te bedienen via uw smartphone, waardoor u uw huisdieren op elk moment kunt voeren. De voordelen van de Skymee feeder in het kort:

Handmatig rijden en slimme interactie: afstandsbediening Owl Robot via app om thuis te cruisen en huisdieren te volgen voor een leuk verstoppertje. Activeert automatisch meerdere actiemodi door infrarooddetectie om met uw huisdier te communiceren en het actiever te maken.

Full HD-camera en nachtzicht: 1080p Full HD-camera voor huisdieren met 4x zoom en nachtzicht, u kunt uw huisdier dag en nacht duidelijk zien, afbeeldingen of video's van hoge kwaliteit opslaan en Owl Robot flexibel bedienen.

Treat Tossing & 2-way Audio: Je kunt Owl Robot laten bewegen en een snackroute verlaten om je nieuwsgierige huisdier te lokken. Hoewel het ondeugend of angstig is, kun je het troosten met een directe stem en je favoriete lekkernijen (grootte van 4 mm - 16 mm) uitdelen om het gelukkig te maken.

PIR-detectie en TF-opname: Owl Robot reageert automatisch door te worden aangehaald en detecteert gedrag van huisdieren. En video kan ook automatisch worden opgenomen na het installeren van een TF-kaart (niet inbegrepen). Help u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw thuissituatie te volgen.

Meer details: Lange batterijduur voor 8 uur continu gebruik. Twee verbindingsmodi maken het gebruik gebruiksvriendelijker. Zelfs als je telefoon geen netwerk heeft, kun je de uil nog steeds in AP-modus gebruiken (afstandsbediening heeft thuis 2.4G wifi nodig, niet compatibel met 5G wifi).

 

Skymee Owl Robot: het eerste speelgoedvoerautomaat voor huisdieren

Dit is een camera voor huisdieren die aan al uw behoeften kan voldoen!

 

Hoe werkt de Owl Robot?

Nadat je de uilenrobot hebt verbonden met de 2.4Ghz wifi in huis, heb je via de app toegang tot de uilenrobot waar je ook bent.

De uilrobot heeft twee universele wielen, je kunt hem gemakkelijk besturen om door je huis te bewegen, je huisdieren te vinden en in de gaten te houden.

De uilrobot heeft een full HD-camera in zijn linkeroog en heeft een nachtzichtfunctie om donkere kamers duidelijk te zien.

Uilrobot zorgt voor een betere interactie en vermaak met uw huisdieren. Het kan snoepjes gooien om uw huisdieren aan te trekken, en heeft interactieve acties om u met huisdieren te laten spelen.

Het heeft ook een tweerichtingsaudio, zodat u met uw huisdieren kunt chatten.

Toegang voor meerdere personen: log in op uw app-account op de mobiele telefoons van anderen, u hebt samen toegang tot de uilrobot.

Gebruik buitenshuis: het kan ook buitenshuis worden gebruikt, neem het mee voor buitenactiviteiten met uw huisdieren zonder wifi thuis!

Over de levensduur van de batterij:

Nadat hij volledig is opgeladen, kan de uilrobot continu worden gebruikt gedurende 6 ~ 8 uur of 5 ~ 10 dagen stand-by. Genoeg om in uw dagelijkse behoeften te voorzien.

Product Reviews

Skymee | Owl Robot voor Hond & Kat | Bestuurbaar en Rijdend Voerautomaat met WiFi & App & 1080p HD Camera & Laser - 0 Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!