Oclean Endurance Sonic Electric Toothbrush - Elektrische Tandenborstel - Zwart

0
reviews

Plaats Review

Nieuw

De Oclean Endurance Sonic elektrische tandenborstel is een slimme keuze als je op zoek bent naar een manier om je tanden op een grondige en efficiënte manier te reinigen. Met de Oclean Endurance kun je genieten van een diepe reiniging die je tanden schoon en gezond houdt.

Meer details

Geleverd binnen 2-3 weken


29,95 €

Datasheet

Beschikbare kleuren Zwart
Batterijduur 30 dagen
Waterproof IPX7
Oplaadtijd 5 uur

Meer informatie

Efficiënt borstelkop design

De borstelkop van de Oclean Endurance is speciaal ontworpen om zorgvuldig tussen de tanden te reinigen en zo tandplak en bacteriën te verwijderen. Bovendien is de borstelkop voorzien van zachte haren om het tandvlees te masseren en de bloedsomloop te bevorderen. De borstel reinigt efficiënt doordat het tot wel 72 duizend bewegingen per minuut maakt.

Lange batterijduur

De Oclean Endurance heeft een lange batterijduur tot wel 30 dagen bij normaal gebruik. De batterij van de elektrische tandenborstel duurt 5 uur om op te laden. Dit kan worden gedaan door middel van de usb-c aansluiting. Ook wordt een wandbevestiging meegeleverd zodat de tandenborstel kan worden opgehangen. Zo blijven er geen bacteriën achter. Bovendien is de tandenborstel eenvoudig te reinigen doordat de tandenborstel IPX7 waterproof is.

Verschillend poetsmodi

Ook beschikt de Oclean Endurance over verschillende poetsstanden, zoals de Whitening en Deep Cleaning stand, waarmee je je tanden op een geadvanceerde manier kunt reinigen. De tandenborstel heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en is gemakkelijk te bedienen met de drukknop op het handvat. 

De Oclean Endurance is een duurzame en betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en effectieve reiniging van de tanden. Met zijn geavanceerde functies en slimme technologieën biedt deze elektrische tandenborstel een uitstekende ervaring voor dagelijks gebruik.

Product Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!