Winkelwagen
  • Alleen online
    Smart Home Installatie Service

Smart Home Installatie Service

€ 81,82

Zonder omkijken gebruik kunnen maken van jouw Smart Home Product als Camera's, Deurbellen, Beamers of Sensoren? Gebruik dat de installatieservice! Binnen drie werkdagen is er een ervaren monteur welke zorgeloos alles installeert!

Aantal
Binnen 3 werkdagen

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Deze service is geschikt voor diverse Smart Home producten. Weet u niet zeker of de service geschikt is voor uw doeleinde? Neem dan even contact op!

Onder andere geschikt voor:

Slimme Videodeurbel Installatie

Of het gaat om een deurbel van Ring, EKEN, Eufy of Nedis; onze monteurs kunnen met vrijwel elke deurbel overweg. De monteur plaatst de deurbel op de gewenste plek, kan deze indien gewenst aansluiten op de bestaande bedrading of sluit een adapter aan, en installeert de app op de telefoon. De monteur neemt ook even de tijd om mee door te nemen hoe alles werkt. Ideaal!

Slimme Beveiligingscamera Installaties

Van plan om het huist te voorzien van een (slimme) beveiligingscamera? Eg verstandig, dit vergroot de veiligheid aanzienlijk! Onze monteurs zorgen er voor dat de camera(s) op de juiste plek komen te hagen en volledig worden aangesloten. Ook de app wordt geïnstalleerd, en er wordt een korte uitleg gegeven.

Overige installaties:

- Slimme Sensoren Installatie
- Slimme Alarm Installatie
- Slimme Thermostaten Installatie
- Slimme Radiatorknop Installatie
- Slimme Rookmelders Installatie
- Slimme Sloten Installatie
- Slimme Garagedeur Installatie

16 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Geef het vuile werk uit handen aan de Roborock Q7 Max Robotstofzuiger - Wit. Deze robotstofzuiger heeft in no-time jouw huis weer helemaal schoon. Naast de stofzuig-functie kan deze robot ook dweilen. En met de handige app waarmee je de stofzuiger kan bedienen maakt deze stofzuiger je leven een stukje makkelijker! Lees onder aan de pagina meer product informatie!

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De AFINTEK Plus Draadloze Video Deurbel is uitstekend om te zien wie er voor je deur staat. De installatie van de Deurbel is zeer gemakkelijk en de deurbel kan bestuurd worden met de ‘Smart Life’ app. Hiermee kan je de deurbel beheren vanaf je mobiel. De 155° camera zorgt er voor dat er in een brede hoek voor de deur zicht is. En door de 1080p resolutie is dit nog eens scherp ook!

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Oclean Flow Sonic Elektrische Tandenborstel is een innovatieve mondverzorgingsoplossing die is ontworpen om tandplak en tandsteen effectief te verwijderen. De tandenborstel maakt gebruik van sonic technologie, wat betekent dat het snel bewegend, trillend borstelkopje heeft die zorgt voor een grondige reiniging van de tanden en het tandvlees.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.