Winkelwagen

Afintek DB04 Draadloze Videodeurbel

€ 66,07

Met de Afintek DB04 Draadloze Videodeurbel kan je bezoekers verwelkomen, waar je ook bent. De camera is van hoge kwaliteit en een hoge resolutie van 1080P, waardoor je heldere en scherpe beelden krijgt, ook 's nachts.

Aantal
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

De Afintek DB04 is voorzien van twee-weg audio, waardoor je altijd de mensen voor de deur te woord kan staan zelfs als je niet thuis bent. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld verwacht dat een pakketje wordt bezorgd. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de deurbel 2.4GHZ wifi.

De deurbel werkt met de Tuya app, waardoor je de camera kunt bedienen en bekijken vanaf je smartphone of tablet. Door middel van deze app kan je instellen om push notificaties te ontvangen wanneer iemand aanbelt. Ook is de deurbel uitgerust met bewegingstechnologie. Hierdoor kan je ook instellen een melding te ontvangen wanneer er beweging is gedetecteerd. Je bent dus altijd op de hoogte van wat er gebeurt bij de voordeur.

De Afintek DB04 heeft een lens van 170 graden, zodat zo veel mogelijk wat voor de deur gebeurd wordt vastgelegd. De afmetingen van de deurbel zijn 13x5.5x3. Het installeren van de deurbel is erg eenvoudig, de deurbel werkt op batterijen waardoor je je geen zorgen moet maken voor de dichtstbijzijnde stopcontact.

Ook is er een gong meegeleverd. Het is handig deze op een centrale plek in huis te plaatsen zodat je nooit de deurbel mist.

Datasheet

Hoogte
13 cm
Breedte
5.5 cm
Diepte
3 cm
Lens
170 graden
WiFi
Wifi 2.4G Hz

Specifieke referenties

ean13
8719925052583

16 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De AFINTEK Plus Draadloze Video Deurbel is uitstekend om te zien wie er voor je deur staat. De installatie van de Deurbel is zeer gemakkelijk en de deurbel kan bestuurd worden met de ‘Smart Life’ app. Hiermee kan je de deurbel beheren vanaf je mobiel. De 155° camera zorgt er voor dat er in een brede hoek voor de deur zicht is. En door de 1080p resolutie is dit nog eens scherp ook!

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

U ziet door een EKEN draadloze deurbel met video intercom te kopen op uw smartphone wie er bij u voor de deur staat. Het is ideaal voor contact met de pakketbezorger als u niet thuis bent, maar het geeft u ook een veilig gevoel. De bewegingssensor geeft namelijk een melding op uw telefoon als deze beweging detecteert.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Afintek X draadloze videodeurbel met camera + Chime is uitstekend om te zien wie er voor je deur staat. De installatie van de Deurbel is zeer gemakkelijk en de deurbel kan bestuurd worden met de ‘Ubox’ app. Hiermee kan je de deurbel beheren vanaf je mobiel. Met de 166 ° camera kan je zien aan alle kanten wat er gebeurd voor je deur. En door de 1080p scherpte is dit nog eens scherp ook!

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.