Xiaomi Yeelight V2 E27 smart LED lamp met kleuren | Google Assistent & Siri integratie

Nieuw

De Yeelight V2 zorgt er voor dat je op een eenvoudige manier de lampen in huis via een app kunt bedienen. Kies voor één lamp of koppel meerdere lampen in de app om het hele huis smart te maken!

Bekijk de opvolger: Yeelight 1S (Color)

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

23,95 €

Datasheet

BluetoothJa
WaterproofNee
Lamp800lm
TypeYLDP06YL
VersieE27

Meer informatie

De Xiaomi Yeelight is binnen 30 seconden te installeren via de Yeelight app of via de Mi Home app. Er is geen aparte hub nodig! Daarna kan er gekozen worden uit diverse standen met alle denkbare kleuren. Daarnaast staan er in de app al een aantal standen voorgeprogrammeerd, zoals de stand voor filmkijken.

Stel eenvoudig de gewenste kleur in via de app. Hier kan gekozen worden uit standaard ingestelde kleuren, of kies zelf de kleur via het digitale kleurenpalet. Daarnaast is ook de felheid van het licht aan te passen via de app.

Vraag "Hey Google, mag het licht aan" of "Hey Siri, zet het licht in de woonkamer aan" en door de koppeling met Google Assistant en Apple Siri zullen de Yeelights aan gaan! Ook integratie met Alexa en IFTTT is mogelijk.

Indien er meerdere Yeelights in huis zijn, dan kunnen deze ook gekoppeld worden aan elkaar. Zo kunnen deze dezelfde kleur en felheid tonen zodat de ruimte gelijkmatig verlicht wordt.

Doordat er LED wordt gebruikt is de levensduur van deze lamp erg lang. Deze gaat tot wel 25.000 uur mee. Dat is tot wel 15 jaar bij gemiddeld gebruik! LED zorgt er ook voor dat de lamp energiezuinig is, zo zijn de stroomkosten slechts een fractie van een traditionele gloeilamp.

Product Reviews

Xiaomi Yeelight V2 E27 smart LED lamp met kleuren | Google Assistent & Siri integratie - 0 Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!