Xiaomi Huami Amazfit GTS Smartwatch | GPS | AMOLED

0
reviews

Plaats Review

Nieuw

De Xiaomi Amazfit GTS combineert een strak design met vele functionaliteiten. Het horloge, met amoledscherm, gaat tot wel 14 dagen mee bij normaal gebruik.

Meer details

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

89,95 €

Meer informatie

De batterijduur loopt op tot wel 46 dagen wanneer u het horloge enkel gebruikt voor de tijd en het tellen van stappen. De GPS werkt tot wel 25 uur continu. Het horloge is daarnaast tot 50 meter waterproof en het beschikt over twaalf sportmodi om te tracken.

Meer informatie over de Xiaomi Amazfit GTS

De Amazfit GTS is een geheel nieuw type smartwatch voor Xiaomi. Het is een flinke upgrade ten opzichte van de populaire BIP. U ziet dit vooral terug in het scherm, informatie wordt haarscherp weergegeven op het 1,65 inch (4,19 centimeter) grote amoledscherm. U bepaalt zelf wat u ziet op het scherm aan de hand van 17 verschillende widgets, zoals uw hartslag, het weer of de datum. U kiest zelf ook of u een digitale of analoge weergave van de klok wilt.

Gebruik dit horloge tijdens het sporten

De Xiaomi Amazfit GTS beschikt over diverse sportmodi, waardoor u gericht activiteiten registreert op het horloge zelf, maar ook in de Amazfit app. U kiest er bijvoorbeeld voor om met het horloge te gaan zwemmen. Het horloge kan tot 50 meter onder water, waardoor het geschikt is om mee te zwemmen, maar ook om mee te douchen. Deze activity tracker meet daarnaast ook uw hartslag zeer precies dankzij de Amazfit BioTracker™ sensor. U kiest voor continue monitoring of enkel tijdens work-outs. Het horloge waarschuwt wanneer uw hartslag te hoog is. De GTS beschikt ook over RealBeats, waarmee hartklachten worden ontdekt. In afwachting van goedkeuring is deze functie helaas niet beschikbaar in Nederland.

Bestel dit stijlvolle horloge online

Bent u geïnteresseerd in de Xiaomi Amazfit GTS en wilt u dit slimme horloge graag bestellen? Bestel deze dan veilig en snel in de webshop van Afinjo. Heeft u allereerst nog vragen over dit model of over een ander model, zoals de Xiaomi Amazfit GTR? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 013-808 02 12 of door ons contactformulier in te vullen. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...