Enchen Elektrische Tandenborstel Aurora T2

0
reviews

Plaats Review

Nieuw

De Enchen Aurora T2 elektrische tandenborstel is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en effectieve manier om hun tanden te poetsen. Deze tandenborstel is voorzien van een krachtige motor die ervoor zorgt dat je tanden en tandvlees grondig gereinigd worden.

Meer details

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!


29,95 €

Datasheet

Waterproof IPX7
Oplaadtijd 1 uur

Meer informatie

Een van de belangrijkste voordelen van de Enchen Aurora T2 is de lange batterijduur. De tandenborstel heeft een batterijlevensduur tot wel 60 dagen, wat betekent dat je niet constant hoeft te denken aan het opladen van de tandenborstel. Dit is vooral handig als je vaak op reis bent en geen toegang hebt tot een stopcontact. Ook is de tandenborstel IPX 7 waterproof, waardoor deze eenvoudig onder de kraan te reinigen is.

De Enchen Aurora T2 wordt geleverd met twee verschillende borstels, een standaard borstelen een zachte stand voor gevoelig tandvlees. Bovendien is het apparaat uitgerust met 3 verschillende standen die elk weer uit 3 standen bestaat. Van welke stand gebruik wordt gemaakt wordt aangegeven door middel van de kleur van het lampje. Dit maakt het apparaat geschikt voor mensen met verschillende tandenpoetsbehoeften. 

Verder is de Enchen Aurora T2 voorzien van een timer die ervoor zorgt dat je de aanbevolen poetsduur van twee minuten volgt. Elke 30 seconden geeft de tandenborstel een reminder, na twee minuten stopt de tandenborstel automatisch.

In het algemeen biedt de Enchen Aurora T2 een uitstekende prestatie en batterijduur. Het is een krachtige en effectieve tandenborstel die ervoor zorgt dat je tanden en tandvlees grondig gereinigd worden. Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige elektrische tandenborstel, dan is de Enchen Aurora T2 zeker een goede keuze.

Product Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!