Xiaomi Mi Box 4S Pro Mediaplayer - TV Box - CN - Wit

0
reviews

Plaats Review

Nieuw

De Xiaomi Mi Box 4S Pro is een geavanceerde mediaspeler ontworpen om een complete entertainmentervaring te bieden. Het apparaat is uitgerust met krachtige hardware en software om een naadloze en vloeiende gebruikerservaring te garanderen.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad


84,95 €

Meer informatie

Toegang tot al je favoriete apps

De Xiaomi Mi Box 4S Pro biedt toegang tot duizenden apps en games. De mediaspeler is uitgerust met 2 GB RAM geheugen, waardoor het apparaat snel is en overgangen vloeiend verlopen. De Xiaomi Mi Box 4S Pro ondersteunt 8K kwaliteit voor een heldere en indrukwekkende kijkervaring. Het apparaat heeft een opslagcapaciteit van 16 GB, waardoor er voldoende ruimte is voor alle je favoriete apps en games.

Compact ontwerp

De Xiaomi Mi Box 4S Pro heeft een slank en compact ontwerp waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is en op elke plek te installeren is. Het apparaat heeft ook een aantal handige poorten, waaronder HDMI en USB zo kan je het apparaat op verschillende manieren aansluiten.

Kortom, de Xiaomi Mi Box 4S Pro is een geavanceerde mediaspeler met krachtige hardware en software. Het apparaat biedt toegang tot duizenden apps en games via de Google Play Store en ondersteunt 8K.

Product Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!