Winkelwagen

AFINTEK Smart Life Mini Bewegingssensor - Motion Sensor - Binnenshuis - Zigbee

€ 18,97

AFINTEK Smart Life Mini Bewegingssensor biedt een veelzijdige beveiligingsoplossing die verder gaat dan alleen detectie. Met zijn slimme functies en naadloze integratie in je smart home-ecosysteem met behulp van Zigbee, is deze sensor een slimme keuze voor een veiliger en comfortabeler thuis.

Aantal

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Haal het meeste uit je smart home-beveiliging met de AFINTEK Smart Life Mini Bewegingssensor. Deze multifunctionele sensor biedt betrouwbare bewaking en slimme verlichting om je huis veilig en goed verlicht te houden.

  • Bewegingsdetectie: De passieve infraroodbewegingsmelder (PIR) detecteert beweging in zijn omgeving en stuurt onmiddellijk meldingen naar je smart home-systeem of app, zoals Smart Life. Dit is ideaal voor het bewaken van ruimtes en het detecteren van ongebruikelijke activiteit.
  • Lichtsensor: De sensor beschikt over een helderheidsdetector die het omgevingslicht meet. Hierdoor kan de sensor automatisch de verlichting aanpassen aan de omstandigheden.
  • Zigbee-connectiviteit: Met de Zigbee-connectiviteit integreert deze sensor moeiteloos in je bestaande smart home-systeem, waardoor je toegang hebt tot real-time meldingen en bediening vanaf elke locatie. Let op: er is hier een hub voor benodigd!
  • Inbraakpreventie: Zet je beveiliging naar een hoger niveau. Wanneer de bewegingsdetector geactiveerd wordt, kan het systeem gekoppeld worden aan andere slimme apparaten zoals lampen of alarmsystemen om potentieel gevaar af te schrikken.
  • Eenvoudige Installatie: Deze compacte sensor is gemakkelijk te installeren op elke gewenste locatie. Plaats hem in enkele minuten zonder ingewikkelde bedrading.

Kenmerken:

  • App: Smart life
  • Detectie hoek: 135 graden

Specifieke referenties

ean13
8719925053887

16 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Geef het vuile werk uit handen aan de Xiaomi Viomi S9. Deze robotstofzuiger heeft in no-time jouw huis weer helemaal schoon. Naast de stofzuig-functie kan deze robot ook dweilen. En met de handige app waarmee je de stofzuiger kan bedienen maakt deze stofzuiger je leven een stukje makkelijker! Bekijk voor meer informatie de productomschrijving.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.