Winkelwagen

AFINTEK Smart Life Mini Multimode Gateway Zigbee 3.0, BLE, WiFi & SigMesh | Bluetooth en ZIgbee Gateway - USB

€ 28,88

De AFINTEK Smart Life Mini Zigbee Gateway kan tevens gebruikt worden als Bluetooth Gateway of SigMesh Gateway. De Gateway werkt samen met de Smart Life App. Deze mini gateway ondersteunt drie technieken en 2.4 GHz WiFi gelijktijdig. Hierdoor is dit een goede keuze wanneer er sensoren en apparaten met verschillende technieken in huis gebruikt worden. Door het kleine model is deze makkelijk te plaatsten. Het apparaatje krijgt voeding via USB.

Aantal
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Doordat deze Multimode Gateway beschikt over vier draadloze technieken is dit de perfecte keuze wanneer er sensoren en apparaten met verschillende communicatietechnologie gebruikt worden. De Gateway is eenvoudig te verbinden met de Smart Life app van Tuya. Vervolgens is instellen van apparaten en sensoren via de gateway mogelijk. De Gateway zorgt er vervolgens voor dat sensoren kunnen communiceren met internet en de app.

Gateway installeren

De Gateway installeren neemt niet meer dan 5 minuten in beslag. Deze kan met het bijgeleverde USB-kabeltje van stroom worden voorzien. Gebruik hiervoor een USB-poort of bijvoorbeeld een blokje voor in het stopcontact (niet meegeleverd). De gateway kan vervolgens in de Smart Life app toegevoegd worden. Volg hiervoor de eenvoudige stappen in de app. Vervolgens kunnen de apparaten aan de gateway toegevoegd worden. Raadpleeg hiervoor de handleiding van het toe te voegen apparaat.

Bluetooth Gateway

Veel kleine sensoren werken via Bluetooth. Denk hierbij aan tags, thermometers, hygrometers en lichtmeters maar ook deur- en raamsensoren. Deze techniek gebruikt namelijk minder energie dan bijvoorbeeld WiFi. Doordat de Gateway Bluetooth ondersteund zijn deze eenvoudig aan de Smart Life app te koppelen. Vaak zijn Bluetooth sensoren ook direct met een telefoon te koppelen, zo zijn gegevens direct zichtbaar. Nadeel van deze methode is dat het apparaat niet buitenshuis af te lezen is, via de Gateway is dit wel het geval.

Zigbee Gateway

Grotere apparatuur en sensoren werken vaak met Zigbee. Denk hierbij aan grotere vrijstaande thermometers, thermostaatknoppen, rolluikbediening, slimme lampen etc. Doordat de Gateway Zigbee 3.0 ondersteunt, zijn deze apparaten makkelijk aan de Smart Life app te koppelen.

WiFi Gateway

Deze AFINTEK Mini Multimode Gateway ondersteunt ook WiFi. Hiermee verbind de Gateway zelf met het internet. Sensoren welke op WiFi werken zijn al direct via WiFi met de Smart Life App te koppelen, die hebben dan ook geen Gateway nodig.

SigMesh Gateway

Hoewel deze techniek op zichzelf niet veel wordt gebruikt, ondersteunt deze Multi Mode Gateway Sigmesh.

Voor wie op zoek is naar een Smart Life Gateway of Hub maakt met de aanschaf van AFINTEK Mini Multimode Gateway een goede keuze. Veelzijdigheid in aan te sluiten apparaten, en een simpele installatie via de Smart Life App zijn de grootste pluspunten voor dit model. Alsmede zijn kleine en compacte vorm.

Sensoren geschikt voor AFINTEK Mini Gateway

- AFINTEK Smart Radiatorknop (Zigbee)

Specifieke referenties

ean13
8719925052170

9 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Xiaomi Smart Sensor Set biedt de mogelijkheid tot automatisering van uw leefomgeving. Van bewegingsdetectie tot onder andere alarmfucties en automatische lichtbediening. De mogelijkheden zijn eindeloos, de Xiaomi Smart Sensor Set vereenvoudigd uw bezigheden in huis.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.