Winkelwagen

Mini Multimode Gateway Zigbee 3.0, BLE, WiFi & SigMesh | Bluetooth en ZIgbee Gateway - USB

€ 28,88

Mini Zigbee Gateway welke tevens gebruikt kan worden als Bluetooth Gateway of SigMesh Gateway. Deze mini gateway ondersteunt deze drie technieken en 2.4 GHz WiFi gelijktijdig. Hierdoor is dit een goede keuze wanneer er sensoren en apparaten met verschillende technieken in huis gebruikt worden. Door het kleine model is deze makkelijk te plaatsten. Het apparaatje krijgt voeding via USB.

Aantal
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Doordat deze Multimode Gateway beschikt over vier draadloze technieken is dit de perfecte keuze wanneer er sensoren en apparaten met verschillende communicatietechnologie gebruikt worden. De Gateway is eenvoudig te verbinden met de Smart Life app van Tuya. Vervolgens is instellen van apparaten en sensoren via de gateway mogelijk.

Gateway installeren

De Gateway installeren neemt niet meer dan 5 minuten in beslag. Deze kan met het bijgeleverde USB-kabeltje van stroom worden voorzien. Gebruik hiervoor een USB-poort of bijvoorbeeld een blokje voor in het stopcontact (niet meegeleverd). De gateway kan vervolgens in de Smart Life app toegevoegd worden. Volg hiervoor de eenvoudige stappen in de app. Vervolgens kunnen de apparaten aan de gateway toegevoegd worden. Raadpleeg hiervoor de handleiding van het toe te voegen apparaat.

Bluetooth Gateway

Veel kleine sensoren werken via Bluetooth. Denk hierbij aan tags, thermometers, hydrometers en lichtmeters maar ook deur- en raamsensoren. Doordat de Gateway Bluetooth ondersteund zijn deze eenvoudig aan de Smart Life app te koppelen. 

Zigbee Gateway

Grotere apparatuur en sensoren werken vaak met Zigbee. Denk hierbij aan grotere vrijstaande thermometers, thermostaatknoppen, rolluikbediening, slimme lampen etc. Doordat de Gateway Zigbee 3.0 ondersteunt, zijn deze apparaten makkelijk aan de Smart Life app te koppelen.

SigMesh Gateway

Hoewel deze techniek op zichzelf niet veel wordt gebruikt, ondersteunt deze Multi Mode Gateway Sigmesh.

Specifieke referenties

ean13
8719925052170

6 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Xiaomi Smart Sensor Set biedt de mogelijkheid tot automatisering van uw leefomgeving. Van bewegingsdetectie tot onder andere alarmfucties en automatische lichtbediening. De mogelijkheden zijn eindeloos, de Xiaomi Smart Sensor Set vereenvoudigd uw bezigheden in huis.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.