EKEN deurbel V5 | Draadloos - WiFi - Nachtzicht - Ingebouwde 8GB SDkaart - Inclusief batterijen

Nieuw

Met deze draadloze deurbel van EKEN kun je op je smartphone zien wie er aan de deur staat. Ideaal voor contact met de pakketbezorger! Daarnaast kan de app een melding geven als de bewegingssensor iets op pikt, voor een veilig gevoel.

Meer details

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis!

49,95 €

-30,00 €

79,95 €

Datasheet

Ingebouwde microfoonJa
Ingebouwde luidsprekerJa

Meer informatie

De EKEN deurbel geeft je meer controle over wie er aan de deur staat, waar je ook bent! Door de live video kun je namelijk meteen zien wie er aan de deur staat. Dit is eenvoudig te ontvangen via een app op je smartphone die overal werkt waar je bent verbonden met internet.

Installeren van de bel is erg eenvoudig, er zijn geen draden voor nodig want met de meegeleverde batterijen gaat de bel zo'n 3-6 maanden mee (afhankelijk van gebruik en weersomstandigheden). Overigens is het wel mogelijk om de bel bedraad aan te sluiten zodat u er helemaal geen omkijken meer naar heeft. 

Delen met andere mensen in huis? Ook dat is mogelijk met de EKEN deurbel. Meld eenvoudig meerdere mensen aan via de app die ook een melding zullen ontvangen waneer er iemand op de bel drukt. Zo is de kans groter dat er iemand open kan doen of dat iemand de pakketbezorger opdracht kan geven om het pakket elders te bezorgen indien er niemand thuis is.

Liever ook een bel die afgaat in huis naast de melding in de app? Gebruik dan een EKEN Chime. Dit apparaatje steek je in het stopcontact en is met een druk op de knop te verbinden met de bel. Zo hoor je ook in huis de bel af gaan en ben je niet afhankelijk van je smartphone! Het is mogelijk om meerdere Chimes toe te voegen aan de deurbel zodat op meerdere plekken de bel zal afgaan. Stop bijvoorbeeld op elke verdieping in uw huis een Chime. Zo is de kans groter dat u de bel hoort.

Enkele eigenschappen uitgelicht:

  • 720p HD beeld
  • 2-weg audio, praat met wie er aan de deur staat
  • Nachtzicht, ook in het donker te gebruiken
  • Notificaties op je smartphone
  • 166 graden camera, voor een volledig zicht
  • Bewegingssensor
  • 8GB MicroSD-kaart ingebouwd
  • Chime los verkrijgbaar

De EKEN deurbel wordt geleverd met Nederlandstalige handleiding. Deze is ook te downloaden onderaan deze pagina.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Downloaden

Eken Deurbel handleiding NL

Nederlandse handleiding EKEN Deurbel 2

Downloaden (570.34k)