iLife V5s Pro robotstofzuiger met dweilfunctie

Nieuw

De iLife V5s is een erg populaire robotstofzuiger met dweilfunctie. De robot maakt volledig automatisch het oppervlak schoon om vervolgens terug te keren naar het dockingstation. Een robotstofzuiger met dweilfunctie is daarom onmisbaar in een slimme woning.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

174,95 €

Datasheet

Hoogte7,6cm
Breedte30cm
Diepte30cm
Beschikbare kleurenGoud
Gewicht2kg
BluetoothNee
RolborstelNee
Zijborstel2
Inhoud reservoir0,3L
Inhoud waterreservoir0,3L
Zuigkracht1000 Pa
DweilenJa
NavigatieWillekeurig
HEPA FilterJa

Meer informatie

Meer informatie over deze robotstofzuiger met dweilfunctie

Zelf stofzuigen is verleden tijd met de iLife V5s robotstofzuiger met dweilfunctie. De robot begint, na een druk op de knop, met stofzuigen of dweilen in een willekeurig schoonmaakpatroon. De machine zoekt zelf het oplaadstation weer op wanneer de batterij leeg is. De stofzuiger is hierdoor weer opgeladen voor de volgende schoonmaakbeurt. Bekijk in onderstaande video hoe de iLife V5s te werk gaat.

Voor techniek: hier staan een video.

Onmisbare producten voor uw slimme woning

Een robotstofzuiger met dweilfunctie mag niet ontbreken in uw slimme woning, maar hetzelfde geldt voor diverse andere producten die u bij Afinjo aanschaft. U denkt bijvoorbeeld aan:

Bestel alles in onze webshop

Bespaar op verzendkosten en bestel alle benodigdheden voor een slimme woning op één plek. U vindt alles wat u nodig heeft, inclusief een robotstofzuiger, in onze webshop. Heeft u nog vragen over de producten die wij verkopen? Stel uw vragen dan gerust aan onze ervaren medewerkers door hen te bellen op 013-808 02 12 of door ons contactformulier in te vullen.

Product Reviews

iLife V5s Pro robotstofzuiger met dweilfunctie - 0 Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!