Winkelwagen

Smart Band T1

€ 24,75

De aanwezigheid van een sterke processor, een scherp gevoelige sensor en het luxueze uiterlijk, maken de Smart Band T1 een waardevolle accessoire voor om uw pols.

Kleur : Zwart
Aantal
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

De aanwezigheid van een sterke processor, een scherp gevoelige sensor en het luxueze uiterlijk, maken de Smart Band T1 een waardevolle accessoire voor om uw pols. Naast de welbekende synchronisatie met SMS, Telefoon, Social apps etc. biedt de Smart Band T1 ook onderstaande functies die bijdragen aan de gebruiksvriendelijkheid. 

Slaap registratie
Gedurende uw nachtrust registreert de Smart Band zaken als de duur van uw nacht, de intensiteit van uw slaap en de kwaliteit. Hierdoor krijgt u inzicht in de kwaliteit van het gehele proces. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om u wakker te laten maken door de Smart Band op een gedegen wijze tijdens uw lichte slaap.

Zuurstofgehalte
Het zuurstofgehalte in uw bloed kan op ieder gewenst moment worden gemonitord. Hierdoor beschikt u over waardevolle informatie betreffende uw gezondheid. 

Temperatuur
Gedurende 24 uur per dag bestaat de mogelijkheid uw lichaamstemperatuur op te nemen. Dit kan middels uw pols of door de Smart Band simpelweg op uw voorhoofd te plaatsen.

Bluetooth Muziek
Na de connectie met uw telefoon gemaakt te hebben, kunt u op ieder gewenst moment muziek luisteren door op het apparaat te tikken. 

USB Opladen
Middels ingebouwde USB oplader kan de Smart Band gemakkelijk worden opgeladen via USB aansluiting.

Datasheet

Gewicht
25g
Bluetooth
Ja
Batterij
90mAH
Resolutie
135*240
Materiaal
Silicone, plus milieu vriendelijk materiaal
Geschikt voor
iPhone IOS8.4 of hoger, Android 4.4 of hoger

16 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Dit is de ideale stappenteller voor dagelijks gebruik. Daarnaast is deze fitness tracker te gebruiken voor meldingen van onder andere Whatsapp, SMS en telefoongesprekken. En deze nieuwe versie geeft de inhoud van de berichten weer op het scherm. De Mi Band 3 is waterdicht tot een diepte van 50 meter. Ideaal dus om mee te zwemmen!

Bekijk de nieuwste versie: Mi Smart Band 8

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Xiaomi Mi Band 7 is beschikbaar! De nieuwste versie in de Mi band reeks heeft dit keer een groter scherm, meer sport modi, een professionele workout analyse en SpO2 (zuurstof) meter welke de hele dag door kan meten. Daarnaast blijven de geweldige eigenschappen als 50M waterdicht en 14 dagen batterijduur behouden. De Mi Band 7 heeft nu ook een pro versie, bekijk die hier.

Bekijk de nieuwste versie: Mi Smart Band 8

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De aanwezigheid van een sterke processor, een scherp gevoelige sensor en het luxueuze uiterlijk, maakt de Mi Band 4C een waardevolle accessoire voor om uw pols. Hij tracked alle sport handelingen die je op een dag uitvoert en je kan zelf je sport activiteiten bijhouden.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.