Winkelwagen

Xiaomi KingSmith WalkingPad A1 Pro opvouwbare loopband

€ 412,40

Weinig ruimte in huis, maar wel graag bewegen? Met de KingSmith WalkingPad A1 Pro is elke ruimte in een handomdraai in een sportschool te veranderen. De loopband is namelijk op te vouwen waardoor deze makkelijk opgeborgen kan worden. Blijf fit zonder in de regen te hoeven hardlopen!

Aantal
Op werkdagen voor 12:00 besteld, morgen in huis!

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Met de KingSmith WalkingPad zijn snelheden te lopen tot 6 km/u. Hierdoor is het mogelijk om op de band stevig te wandelen. Ideaal is ook om deze loopband te gebruiken in combinatie met een zit-/stabureau. Zo leg je deze eenvoudig onder het bureau als deze in de sta-stand staat om in beweging te blijven tijdens het werk. Doordat de snelheid vanaf 0,5km/u telkens met 0,5km/u verhoogd kan worden is de ideale snelheid makkelijk in te stellen.

Voordelen:

  • Makkelijk opvouwbaar na gebruik
  • Lichtgewicht, en makkelijk te verplaatsen door middel van wieltjes
  • Bewegen is goed voor je lichaam; lopen houd je lichaam en geest gezond
  • Bediening via afstandsbediening of app als mede een volautomatische functie
  • Ideaal in combinatie met het Kingsmith Walkingpad zit-/stabureau

Afmetingen

De WalkingPad A1 Pro heeft opgevouwen een afmeting van 82,2 * 54,7 * 12,9 centimeter, wat betekent dat deze gemakkelijk opgeborgen kan worden, bijvoorbeeld onder een bed. Uitgevouwen heeft de R1 Pro een afmeting van 143,2 * 54,7 * 12,9 centimeter.

Eenvoudig op te bergen

Klaar met de activiteit? Klap de band dubbel en berg deze op onder een bed of kast, of zet deze tegen de muur. Ingeklapt neemt het apparaat minder dan 0,5 vierkante meter in beslag. Ideaal voor gebruik in kleinere ruimtes, of om makkelijk ruimte te kunnen besparen. Door de wieltjes is deze eenvoudig te verplaatsen. De band toch weer nodig? Binnen 30 seconden is deze klaar voor gebruik.

Automatische bediening

In de automatische modus is de loopband eenvoudig te bedienen door de plek op de loopband te verschuiven. Wordt er voorop de loopband gelopen, dan zal de snelheid rustig omhoog gaan. Wordt er in het midden gelopen is de snelheid gelijk, en achterop verminderd de snelheid. Hiermee is de snelheid van de loopband te bepalen zonder afstandsbediening of app. Ideaal wanneer deze bijvoorbeeld gebruikt wordt aan een bureau.

Stil in gebruik

Traditionele loopbanden genereren veel lawaai bij gebruik. Bij de WalkingPad A1 is dit niet het geval. Deze zal amper hoorbaar zijn voor anderen in huis, om overlast tot een minimum te beperken. Het geluidsniveau van de loopband blijft onder de 45dB, dit staat gelijk aan een normaal gesprek.

WalkingPad App

Via de speciale WalkingPad app voor Android en iOS is eenvoudig bij te houden hoe veel er gelopen wordt, wat de huidige snelheid is, de duur van de workout en het aantal verbrande calorieën. 

Specificaties:

Afmetingen (uitgeklapt)1432 * 547 * 129mm
Afmetingen (ingeklapt)822 * 547 * 129mm
Loopoppervlak1200 * 415mm
Gewicht  (incl. verpakking)31kg
Gewicht28KG
Maximum Gewicht110KG
Minimum Snelheid0.5km/h
Maximum Snelheid6.0km/h
BedieningStandby, Manueel (via de afstandsbediening of app), Automatisch (op basis van eigen loopsnelheid)

Tip: op zoek naar meer snelheid? De R1 Pro gaat tot 10km/u: KingSmith WalkingPad R1 pro

Onderstaande video geeft een introductie van de WalkingPad A1. Hierin worden de functionaliteiten uitgelicht.

Service & Garantie

Als geautoriseerde WalkingPad-dealer kunnen wij 2 jaar volledige garantie op de loopband aanbieden. Daarnaast beschikken wij over een eigen gespecialiseerde werkplaats om eventuele problemen snel op te kunnen lossen. U heeft 30 dagen niet goed, geld terug garantie. In deze periode mag u de loopband eenmalig uitproberen. Mocht deze onverhoopt toch niet bevallen, wordt de loopband kosteloos opgehaald.

Ga voor meer informatie naar de WalkingPad Website.

6970492710203

Specifieke referenties

ean13
6970492710203

14 andere producten in dezelfde categorie:

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.