Winkelwagen

Xiaomi KingSmith WalkingPad R1 Pro opvouwbare loopband

€ 536,36

Weinig ruimte in huis, maar wel graag bewegen? Met de KingSmith WalkingPad is elke ruimte in een handomdraai in een sportschool te veranderen. De loopband is namelijk volledig in te klappen waardoor deze makkelijk opgeborgen kan worden. 

Aantal
Geleverd binnen 1 - 2 werkdagen

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Met de KingSmith WalkingPad R1 Pro zijn snelheden te lopen tot 10 km/u. Hierdoor is het mogelijk om op de band op een normaal tempo hard te lopen. Klaar met de activiteit? Klap de band dubbel en berg deze onder een bed of kast, of zet deze tegen de muur. De band neemt op deze manier amper ruimte in!

Met de beugel ingeklapt zijn snelheden tot 6km//u te halen. Het is mogelijk om de beugel volledig op te klappen, waarmee de hoge snelheden kunnen worden behaald. Hierdoor is er daarnaast meer houvast tijdens een workout. Aan het handvat zit een koord welke bevestigd kan worden aan kleding. De band zal uitschakelen als het koord wordt losgetrokken voor extra veiligheid.
Ook dient de beugel als houder voor een telefoon of tablet. Zo is er extra informatie direct zichtbaar via de app, of kan er een film gekeken worden tijdens de workout.

De band is op twee modi te gebruiken. Voor hardlopen, en wandelen is er een aparte instelling. Dit zorgt er voor dat bij een wandeling de band bijvoorbeeld niet te hard kan worden gezet. Wanneer de band voor hardlopen (6 - 10KM/u) gebruikt wordt, dient de beugel opgeklapt te zijn voor extra veiligheid.

Zonder beugel is de band ideaal te gebruiken onder een stabureau. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens het werken te wandelen. Hiertoe blijft de beugel ingeklapt.

Bediening van de loopband kan op diverse manieren. Er kan gebruik worden gemaakt van de meegeleverde afstandsbediening, de app of via de automatische modus. Op de automatische modus bepaalt de zone waar gelopen wordt de snelheid. Wordt er aan het begin van de band gelopen, dan zal de snelheid omhoog gaan. In het midden blijft deze constant, en achterop de band gaat de snelheid omlaag.

Afmetingen

De WalkingPad R1 Pro heeft opgevouwen een afmeting van 98*72*15.5 centimeter, wat betekent dat deze gemakkelijk opgeborgen kan worden, bijvoorbeeld onder een bed. Uitgevouwen heeft de R1 Pro een afmeting van 146*72*90 centimeter.

Levering, garantie & retouren

De WalkingPad wordt gratis binnen een tot twee werkdagen geleverd. Blijkt deze toch niet naar wens? Dan halen wij de loopband gratis bij u op. De band mag hiertoe eenmalig uitgeprobeerd worden. Op de loopband zit twee jaar garantie.

Ga voor meer info naar de WalkingPad website

6970492710517

Specifieke referenties

ean13
6970492710517

14 andere producten in dezelfde categorie:

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.