Xiaomi 70mai Pro dashcam - Internationale versie

Nieuw

De 70Mai pro is niet alleen een Dashcam, maar een verlengstuk voor de beveiliging van uw auto! Naast het opnemen van beelden op de weg, treedt de camera bijvoorbeeld ook in werking bij een botsing op een parkeerterrein. Met de GPS module zijn de opties nog verder uit te breiden! 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

56,90 €

Datasheet

Ingebouwde microfoonJa
Ingebouwde luidsprekerJa

Meer informatie

70Mai Pro: een alleskunner

Niet alleen filmt deze dashcam wat er voor op de weg gebeurt, maar het is een  volledige extra bescherming van de auto. Als de G-sensor beweginr registreert in de parkeermodus, dan zal de camera beginnen met opnemen. Zo zie je bijvoorbeeld direct wie er tegen de auto is aangereden. Door de zeer scherpe beeldkwaliteit zijn kentekenplaten goed leesbaar.

Haarscherp beeld met de 70Mai pro

Deze dashcam registreerd beelden met een kwaliteit van 2592 x 1944 pixels, wat dit bijna een 4K dashcam maakt! De beelden worden gemaakt met een 5 megapixel Sony IMX 335 sensor, waarmee scherpe beelden zijn gegarandeerd.

Om ook in de wintermaanden en bij mistige omstandigheden de beelden goed te kunnen zien, beschikt de 70Mai over een anti-waas functie welke er voor zorgt dat beelden niet verstoord worden door vochtige koude lucht. Deze functionaliteit zorgt er ook voor dat het beeld minder beinvloed wordt door rook.

Verbinden met smartphone

Door de ingebouwde WiFi module is het erg eenvoudig om de camera te verbinden met een smartphone via de 70Mail app. Vanuit hier zijn beelden makkelijk te raadplegen en is de camera naar wens in te stellen. 

70Mai Pro + GPS: ADAS

De dashcam is optioneel uit te breiden met een GPS module, deze kan eevoudig aan de achterzijde op het apparaatje worden geklikt. Vervolgens kan er gebruik worden gemaakt van het Advanced Driver Assistance System (ADAS). Met dit gevanceerde systeem houdt de camera de volledig omgeving in de gaten in plaats van alleen registreren van beelden. Onderdeel van ADAS zijn:

Lane Departure Warning System (LDWS)

LDWS waarschuwt wanneer de bestuurder uit de baan dreigt te rijden, en hierbij mogelijk in botsing komt met een andere weggebruiker. Dit doet de dashcam door gebruik te maken van waarschuwingen met geluid, en gesproken waarschuwingsberichten.

Forward Collision Warning System (FCWS)

Het ingebouwde FCWS systeem waarschuwt als de auto te dict in de buurt komt bij een voorganger. Dis systeemgeeft een waarschuwing als de afstand tot de voorganger niet meer veilig is, en het aan te raden is om af te remmen. Ook hier zal via gesproken waarschuwingsberichten op het mogelijke gevaar gewezen worden.

GPS gegevens

Doordat de GPS module is geactiveerd zullen er op de beelden ook coordinaten te zien zijn, en de actuele snelheid. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product Reviews

Xiaomi 70mai Pro dashcam - Internationale versie - 5 Reviews
Totaal score
4.8
  • 580%
  • 420%
  • 30%
  • 20%
  • 10%