Xiaomi Imilab USB Webcam 1080P Full HD

Nieuw

Geen webcam op de computer, of is de ingebouwde webcam van de laptop erg slecht? Kies dan voor de Xiaomi Imilab Webcam. Deze heet een 1080p Full HD resolutie voor een scherpe weergave van beelden. De camera is eenvoudig te gebruiken in combinatie met alle video-conference apps als Zoom, Google Meet, Google Hangouts, Skype en Microsoft Teams.

Meer details

Op werkdagen voor 17:30 besteld, morgen in huis!

24,50 €

Datasheet

Hoogte12.5
Breedte6.2
Diepte7.5
Beschikbare kleurenZwart
Gewicht138g
BluetoothNee
WaterproofNee
Resolutie1920x1080 (Full HD)
Aansluitingen (input)USB
Lens3.6MM
Ingebouwde microfoonJa
Ingebouwde luidsprekerNee

Meer informatie

Deze webcam is Plug&Play en direct klaar voor gebruik. Het is dan ook niet nodig om aparte software te installeren. Doordat de webcam ook over een ingebouwde microfoon beschikt, is ook spreken via de webcam een mogelijheid. De microfoon is speciaal ontwikkeld voor gebruik in videomeetings, livestreams en videoconferenties. Er is dan ook een ingebouwde ruisonderdrukking zodat spraak optimaal wordt doorgegeven.
Zo is ook geluid in drukkere omgevingen zoals de thuiswerkplek of een roemoerig cafe ook goed verstaanbaar voor de andere kant. De webcam kan geluid op 5 meter het beste verwerken, maar zelfs tot 10 meter is de ruisonderdrukking actief en is spraak goed te horen.

De camera beschikt over een Sonix W88 S chip welke zorgt voor het verwerken van de beelden in hoge kwaliteit. Ingebouwd zijn ook diverse technieken om de beeldkwaliteit te optimaliseren. Zo beschikt deze camera over HDR om beelden ook in donkerdere situaties helder weer te geven. Er is zelfs een mogleijkhied om gebruik te maken van het "Beauty effect" voor mooiere weergave van beelden.

Het is slechts een kwestie van de camera via de USB-kabel aan te sluiten en deze is direct klaar voor gebruik. De computer of laptop zal meteen herkennen dat het een camera is met ingebouwde microfoon. De camera is zowel op Windows, Mac, Chromebook en Linux te gebruiken. De camera kan worden neergezet op een bureau of bovenop een scherm geklikt worden. Vervolgens is de camera eenvoudig in de juiste positie te draaien, zowel naar boven als beneden.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product Reviews

Xiaomi Imilab USB Webcam 1080P Full HD - 2 Reviews
Totaal score
4.0
  • 550%
  • 40%
  • 350%
  • 20%
  • 10%