Winkelwagen

Mi Robot Vacuum-Mop Essential (G1)

€ 206,57

Geef het vuile werk uit handen aan de Mi Robot Vacuum-Mop Essential (G1). Bekijk verdere informatie onderaan de pagina.

Aantal
Geleverd binnen 3-5 weken

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

De stofzuiger heeft een geluidsniveau van 55 dB en een opvangreservoir van 0,42 L. De stofzuiger heeft een vermogen van 2200 Watt. De stofzuiger beschikt ook over een 200 ml watertank die ervoor zorgt dat je je vloer netjes schoon kan houden met de dweilfunctie die op de robotstofzuiger zit. Batterijduur is 1.5 uur door de 2500mAh batterij. De stofzuiger is te bedienen met een mobiele App. De stofzuiger kan op hoogtes van 1.7 cm waardoor hij ook je tapijt schoon kan maken of overloopjes.

Datasheet

Beschikbare kleuren
Wit
Batterijduur
90 minuten
Bluetooth
Ja
Vermogen
2200 Watt
Batterij
2500mAh
Type
Xiaomi Mi Mop Essential robotstofzuiger
Rolborstel
Ja
Zijborstel
Ja
Zuigkracht
2200Pa
Dweilen
Ja
Navigatie
Smart mapping
App vereist
Y

Specifieke referenties

ean13
6934177717161

16 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Geef het vuile werk uit handen aan de Roborock Q7 Max Robotstofzuiger - Wit. Deze robotstofzuiger heeft in no-time jouw huis weer helemaal schoon. Naast de stofzuig-functie kan deze robot ook dweilen. En met de handige app waarmee je de stofzuiger kan bedienen maakt deze stofzuiger je leven een stukje makkelijker! Lees onder aan de pagina meer product informatie!

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Oclean Flow Sonic Elektrische Tandenborstel is een innovatieve mondverzorgingsoplossing die is ontworpen om tandplak en tandsteen effectief te verwijderen. De tandenborstel maakt gebruik van sonic technologie, wat betekent dat het snel bewegend, trillend borstelkopje heeft die zorgt voor een grondige reiniging van de tanden en het tandvlees.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Geef het vuile werk uit handen aan de Roborock S55 van Xiaomi. Deze stijlvolle robotstofzuiger heeft in no-time jouw huis weer helemaal schoon. Naast de stofzuig-functie kan deze robot ook dweilen. En door de geintegreerde laser-radar brengt e robot eenvoudig alle kamers in huis in beeld. Samen met de bumpers zorgt dit er voor dat de robot nergens tegenaan stoot.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.