Xiaomi Mi Band 4 | Activity Tracker (Internationale-versie)

30
reviews

Plaats Review

Nieuw

De Mi band 4! Nu met kleurenscherm, verbeterde tracking en nog steeds 20 dagen batterijduur. De ideale activity tracker voor dagelijks gebruik.

De Mi Band 4 is nog verkrijgbaar: Mi Band 4 CN. Bekijk de opvolger: Mi Band 5

Meer details

Geleverd binnen 5 - 10 dagen

26,95 €

Meer informatie

Qua design heeft de Xiaomi Mi Band 4 nog steeds hetzelfde uiterlijk als zijn voorganer. De tracker is niet al te groot waardoor deze ook geschikt is voor de kleinere pols. Je merkt amper dat de band er zit, totdat je een telefoontje krijgt. De band laat dit weten door te trillen. Dit werkt ook met inkomende Whatsapp berichtjes en sms'jes. Uiteraard is dit naar wens in te stellen.

Naast stappen tellen houdt de Mi Band ook je slaapritme en hartslag bij. Zo kun je zien of je voldoende slaap pakt, en of je ook goed slaapt. Dit alles is zowel op de band als in de app terug te zien.

Een indoor activiteit tracken zoals op de loopband of fiets, is ook via de Mi Fit app mogelijk. Kies eenvoudig welke activiteit je uit gaat voeren, en de band registreert je beweging en hartslag.

Door de verbeterde tracking sensor in de Mi Band 4 kan deze nu ook nauwkeurig zwembewegingen vastleggen. Doordat deze waterproof is tot 50m is het ook de ideale tracker voor gebruik in het water. Let er wel op dat het scherm onder water niet te gebruiken is.

Via de Mi Fit app zijn al deze gegevens terug te zien en zijn er ook diverse overzichten te vinden van gemaakte wandelingen en dergelijke.

De band heeft een batterijduur tot wel 20 dagen bij gemiddeld gebruik. 

Mi Band 4 in het Xiaomi Ecosysteem

Deze activity tracker is erg handig voor gebruik in het Ecosysteem van Xiaomi. Hierdoor zijn producten eenvoudig met elkaar te verbinden.

Zo kan de Mi band 4 samenwerken met de Mi Smart Scale slimme weegschaal. Deze herkent eenvoudig aan de Mi band wie er op de weegschaal staat, vervolgens worden de gemeten gegevens aan jouw profiel gekoppeld in de Mi Fit app.

Een ander voorbeeld is de Xiaomi 360 Security Camera beveiligingscamera. Koppel de Mi Band aan de camera, en deze zal niet opnemen wanneer de tracker in de kamer wordt waargenomen. 

Mi Band 4 Nederlandse handleiding

De Mi band 4 wordt standaard geleverd met Nederlanstalige handleiding. Ook is de Mi Fit app volledig in het Nederlands te gebruiken.

Product Reviews

Totaal score
4.7/5
 • 583%
 • 47%
 • 310%
 • 20%
 • 10%
30 reviews
Showing 0-5 of 30 reviews
Showing 0-5 of 30 reviews
 • Datum: Nieuwste Eerst
 • Beoordeling
 • Klanten die dit product kochten
 • MZ
  Ik raad dit aan!
  23 Jan 2021
  Handige stappenteller. Naar mijn idee accuraat. Accu gaat lang mee (2 weken?) en laadt binnen een paar uur volledig op. De band is comfortabel. Razend enthousiast over het feit dat ie waterdicht is. En het belangrijkste: je wordt je bewust hoe veel/hoe weinig je beweegt. Als ik geen 8000 stappen gehaald heb overdag, ga ik 's avonds nog een stuk wandelen. Het motiveert mij dus om een gezonde levensstijl te handhaven.

  De slaapmonitor is een grappige feature, al weet ik niet hoe betrouwbaar het is. Ik slaap schijnbaar beter dan 85% van de mensen die deze Fitwatch hebben :)

  Enige minpuntje is wellicht dat de MiFit app en Google Fit niet goed samenwerken. Sommige berichten komen wel door, andere niet. Ik weet niet of dit aan MiFit ligt of aan Google Fit. Ik gebruik MyFitnessPal om calorieinname en beweging te monitoren; het zou handig zijn als de MiFit app direct aan MyFitnessPal gekoppeld zou kunnen worden.
 • HJ
  Ik raad dit aan!
  Product aangeschaft
  17 Nov 2020
  snel geleverd goede qualiteit
  heel snel geleverd
 • Al
  Product aangeschaft
  06 Oct 2020
  Snel binnen en goed!!
 • LD
  Product aangeschaft
  30 Sep 2020
  Snelle service en prima product. Eenvoudig te bedienen

 • Pv
  Product aangeschaft
  03 Sep 2020
  Zeer snelle levering tegen een aantrekkelijke prijs!
Laad meer

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...